2789
عنوان

دخترمو زدم

494 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها دخترم نزدیک ۳ سالگیه و اصلا به حرفم گوش نمیده تو هیچ زمینه ای با اینکه من همیشه سعی کردم باهاش حرف بزنم و توافق کنیم ولی از لج کردن با من و گوش نکردن حرفم خوشش میاد منم خیلی وقتا میذارم پیامد کارشو ببینه تا ببینه که کار درست چیه ولی امروز خیلی عصبیم کرد هم ناراحتم که کتکش زدم هم ناراحتم که انقدر در مقابل همه چی مقاومت میکنه حس میکنم هیچی حالمو خوب نمیکنه فقط دلم میخواد بمیرم انقد باهاش بازی کن هر شب ببر پارک و بگردون و اسباب بازی بخر هر لحظه تنقلات و غذای خوشمزه و سالم درست کن اینهمه زحمت از صبح تا شبم به رسیدگی و بازی باهاش میگذره ولی بابت همه چی باید دوساعت مذاکره کنم تا به حرفم گوش بده که اغلب هم با جایزه گوش میده یعنی برای حرفم تره هم خرد نمیکنه من واقعا نمیتونم با این موضوع کنار بیام حتی صداش هم که میزنم کاملا بی تفاوته لطفا بگید چیکار کنم صبرم لبریز شده دلم میخواد همه چی رو ول کنم برم سر به بیابون بذارم پای پیاده انقد برم تا دیگه جونی تو بدنم نمونه خسته ام خیلی خسته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه منم نزدیک ۳سالشه ازش توقع حرف گوش کردن ندارم!مگه چقد قدرت گوش دادن و درک داره بچه سه ساله!اندازه سنش توقع داشته باش.منم اینکارایی ک تو میکنی رو میکنم اما ازش توقع جبران ندارم😒😄تازه بچه من کلی هم کتکم میزنه

1-سن لجبازیشه 

2- لازم نیست برای هرچیزی دو ساعت بهش توصیح بدین و کل کل کنید همین توضیح زیاد کارو خراب میکنه  یک جمله مختصر و تمام بعدش سر حرفتون وایستی و کوتاه نیاید و پیامد بی قانونی رو اجرا کنید 

3-ازنظر بیش فعالی چک کنید 

یه جنوبی عاشق شمال

طرفت یه بچه سه یالست بدون هیچ منطقی بدون درک هیچ مذاکره ای حتی نمیدونه لج بازی چیه که بخواد لج بازی ...

شاید حق با تو باشه ولی کاملا حرف میزنه و منم در حد درک و توانش باهاش صحبت میکنم متوجه ش میکنم ولی مگه نباید بچه از والدش تبعیت کنه ؟ حتی توالت رفتنشم با کلی خواهش و تمناس

شاید حق با تو باشه ولی کاملا حرف میزنه و منم در حد درک و توانش باهاش صحبت میکنم متوجه ش میکنم ولی مگ ...

محبت و کنار اومدن و ....و ....به جای خود

اما قاطعیت باید همیشه بشه

بچه باید متوجه بشه شما پای حرفتون هستید و کوتاه نمیاید

الان من پسرم ۲ سال ۴ ماهشه قشنگ یاد گرفته قرار نیست با گریه به هیچ چیزی از سمت من برسه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
1-سن لجبازیشه  2- لازم نیست برای هرچیزی دو ساعت بهش توصیح بدین و کل کل کنید همین توضیح زیاد کا ...

دقیقا منم همین رو میخواستم بگم. کل کل و توضیح زیاد به بچه اشتباهه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

پسر منم همینطوره وقتی گوشیم زنگ میخورد هی کریه و نق ک گوشیو بده من، منم براش قاطی کردم نزدکش ولی داد زدم گفتم وقتی با تلفن حرف میزنم نیا زیر گوشم نق نق کن

تو این دو سال و نیم نازکتر از گل بهش نگفتم، ولی گاهی لازمه جلوشون بایستی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋