2777
2789
عنوان

صاحبخونه الان جوابمون کرده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 32 پست
فقط امیدوارم معجزه بشه خدا کمکتون کنه تو این گرونی خونه  اشتباه خودتونم بود قرارداد ننوشتین

معجزه نمیشه که ،برا پسرم با مدرسه ش داغون میشم ،تازه دانشگاه خودمم هست

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید زودتر میگفت من الان مدرسه پسرمو چکار کنم ؟؟؟ ادم خوبه درک داشته باشه ...داشتیم ولی خیلی کم

خب شاید بچه مدرسه نداره فکرش به این چیزا نمیرسه

اول ساله صحبت کنید با نامه انتقالی میدن 

و یا خونه همین محل بگیرید

ای بابا چیزی ندارید برای فروش رو پیش بزارین؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
معجزه نمیشه که ،برا پسرم با مدرسه ش داغون میشم ،تازه دانشگاه خودمم هست

مدرسه که تایم زیادی ازش نگذشته جابه جاش کن نهایتا 

برو مدرسه ی نزدیک جایی که خونتون هست مدیرم قبول نکرد یه سر برو اداره صحبت کن نامه بگیر ثبت نامش کنن

میخوای بهشون بگو عروسیشون بمونه چون تو نمیخوای در بیای از خونه؟ یه خونه کوچیک تر توی محله پایین اند ...

دارم میگم مدرسه پسرمو چکار کنم ،جای دیگه قبول نمیکنن که ...

اگه اول شهریور میگفت با کمال میل میرفتم

دارم میگم مدرسه پسرمو چکار کنم ،جای دیگه قبول نمیکنن که ... اگه اول شهریور میگفت با کمال میل میرفتم

دیگ چاره ای نیست

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
مدرسه که تایم زیادی ازش نگذشته جابه جاش کن نهایتا  برو مدرسه ی نزدیک جایی که خونتون هست مدیرم ...

پارسال همینجا بزور ثبت نامش کردن ،انقد افغانی ریخته بود به ما میگفتن جا نیست .

میخوای بهشون بگو عروسیشون بمونه چون تو نمیخوای در بیای از خونه؟ یه خونه کوچیک تر توی محله پایین اند ...

یک سری محله های پایین بخدا قابل نشیمن نیست چون خودم تجربه دارم میگما 

مثلا اونا همشون دعوایی و موادین ولی تو متفاوتر از اونایی اصلا نمیتونی با اونا کنار بیایی 

من توو پایین شهر بودم رسما اونجا رو محل خانومای خراب میدونستن 

هی یادم میاد گریم میگیره من مانتویی و روسری با حجاب بعد یه ماشین گیر داده بود بیا بشین دریغ از حتی یک نیم نگاه از من ولی چه فایده فکر میکرد منم مثل اونا دنبال چیز خاصیم در حالی من داشتم میرفتم از ایستگاه به خونه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
یک سری محله های پایین بخدا قابل نشیمن نیست چون خودم تجربه دارم میگما  مثلا اونا همشون دعوایی و ...

بستگی داره کدوم محله باشین

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
والا صاحبخونه گفت خانوادش گفتن باید تا آخر پاییز ببریدش 😐 حالا دختره ۱۸ سالشه پسره ۳۰ ...هول نیست چ ...

خب یه عده از عقد طولانی مشکلاتش میترسن میگن سرخونه زندگیشون‌برن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خب یه عده از عقد طولانی مشکلاتش میترسن میگن سرخونه زندگیشون‌برن 

اصلا پسره نمیشناسن ،پسره داغونه ....