۴ سال اینجا هستیم ،ازمون راضی بودن ،الان پسرش عقد کرده ،نامزدشم گفته من تا آخر پاییز هولم باید عروسی کنم ،اینم جوابمون کرده ،مدرسه پسرمو چکار کنم ؟ قراداد ننوشتیم .
پول پیش نداریم 😭
سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتمخوب میشه ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
وا خب هول چیه دیگه خونشونه میخوانش قراردادم که نداری
چون مالشونو میخوان شدن هول🤦🏻♀️
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
والا صاحبخونه گفت خانوادش گفتن باید تا آخر پاییز ببریدش 😐 حالا دختره ۱۸ سالشه پسره ۳۰ ...هول نیست چ ...
میخوای بهشون بگو عروسیشون بمونه چون تو نمیخوای در بیای از خونه؟
یه خونه کوچیک تر توی محله پایین اندازه پول رهنتون اجاره کنین
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤