2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم اگر منظورت از ریشه مسئولین هستن اونا براشون فرق نمیکنه اینجا اسمش ایرانه یا افغانستان اون ...

خدا ب زمین گرم بزنتشون 

همون اقازاده هاشون اونور آب بمیرن انشاالله خدا نسلشونو منقرض کنه اگه خدا واقعا عادله باید جوابشونو بده اون حروم لقمه های بیشرفو که ریدن ب مملکت خودشون با پول ما دارن عشق وحال میکنن الهی ب حق علی از جونشون عذاب بکشن زره زره آب بشن بمیرن.

حروم خور های پست😡😡

من کاری به دنیا و بدبختی و خوشبختی ندارم اگه اعصاب داری بیار اگه مثل من اعصاب نداری اصلا نیار،من عاش ...

درووود

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
واقعا زندگی دوتایی چیز دیگه اییه،منم دلم تنگ میشه برا اون وقتا،اما اکثر ادما نمیتونن بی بچه بمونن،یه ...

یه پسر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

چون نظر خواستی نظرمو میگم. کابری های دیگه لطفاً مداخله نکنن.

من خودم مخالف فرزند آوری هستم.

چون دوست ندارم رنج هستی و ناامنی این جهان (بلایای طبیعی،ویروس،جنگ، تجاوز) رو بهش هدیه بدم. دوست ندارم بیماری و مرگ رو بهش تحمیل کنم. زبان و جغرافیا و ژنیک و عقیده هارو بهش تحمیل کنم. اونی که متولد نمیشه، شاید از خوشی های احتمالی بی نصیب بمونه. ولی اونی که متولد میشه قطعا از رنج ها و بی‌نصیب نمیمونه. 

اینکه بخاطر لذت خودم و یا ارضای غریزه مادریم و یا ترس از پیری و تنهایی انسانی رو ناخواسته وارد جهانی کنم که هیچ تضمینی برای هیچ چیز نمیتونم بهش بدم. نمیتونم فقط تا نوک دماغم رو ببینم. من وجدانم قبول نمیکنه بیماری و یا مرگ بچمو ببینم و از تصورشم نفسم بند میاد. از خوش خیالی و مثبت نگری های بیجا هم متنفرم. باید همه ی ابعاد رو در نظر گرفت. هیچ تضمینی وجود نداره که من یا فرزندم چقدر عمر میکنیم.کم نیستن بچه های یتیم، بیماری های خاص، معلول،فوت شده. و یا اشخاصی که ترس از مرگ خود یا عزیزانشون رو دارن. از هرجهت این چرخه معیوب و غیر اخلاقیه. اگر فرزندی آوردم و با این قضایا مواجه شدم پس آگاهانه به رنج خود و دیگری دست زدم و حق شکایت ندارم. پس فاز قداست و فداکاری هم نمیتونم بگیرم. 

اینجوری نگو گلم  ببرش دکتر شاید بیش فعاله

بله برمش متخصص نمونده نبرده باشم

فوق تخصص گوارش ۴تا

متخصص اورتوپد

کاردرمانی ذهنی و جسمی

گفتار درمانی

رواندرمانگر

متخصص اعصاب و روان

متخصص مغز و اعصاب

۱۰تا متخصص بردمش

زیر نظر فوق تخصص کوکانه ۷ساله

متخصص تغذیه

پرهیز از خوردن هرچیزی که گندم داره گلوتن شکر

۸ساله یبوست شدید داره،  غذا نمیخوره

۲بار عمل کرده

روانی شدم دیگه لعنت به این عدالت کدوم عدالت

نمیتونم بگم درکت میکنم ولی کاش یکم دیدت عوض شه با این روحیه هم خودت هم بچه واقعا اذیت میشین

میدونی کسی که سختی ومشکلات امثال منو نکشیده مسلما حق داره درک نکنه کاملا بهش حق میدم. 

فقط اگه ۱سال ۱سال فقط مشکلات منو داشت اونوقت میگفت چطور تحمل کردی اینهمه سالو دیوونه نشدی؟ 

یکبار تامرز سکته رفتم دهنم داشت کج میشد