2777
2789

اگر حرف ما رو گوش میکنی من شخصا میگم نیار زندگی دو تاییتونو قدر بدون زندگی با بچه کنفیکون میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشدن بهترین حس دنیاست اگه میخوای درکش کنی بیار من که بهترین امید زندگیم بچه هامن اصلا بهترین قسمتی که خوشحالم از زن بودنم همین مادرشدن وپرورش بچه هست

بچه دومم تازه یاد گرفته دستاشو حلقه کنه دور گردنم بگه دوشت دالم   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

من کاری به دنیا و بدبختی و خوشبختی ندارم اگه اعصاب داری بیار اگه مثل من اعصاب نداری اصلا نیار،من عاشق بچمم ولی مادر خوبی براش نیستم اعصابم صفره دارم در حقش ظلم میکنم،اعصاب و آمادگی روحی از پول و امکانت هم مهمتره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چ ربطی داره از ریشه باید حل شه😐

ببین عزیزم اگر منظورت از ریشه مسئولین هستن اونا براشون فرق نمیکنه اینجا اسمش ایرانه یا افغانستان اونا حاضرن همه ما با ایران به فنا بریم ولی پول تو جیبی اقازاده ها تو امریکا کم نشه پس منتظره چیزی نباشید خودمون باید به خودمون کمک کنیم ولی متاسفانه ایرانیا یاد گرفتن همیشه منتظر باشن همیشه تماشاچی هستن

به من بگو از ریشه حل بشه یعنی چی! منتظری کی حلش کنه؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

تو این دور زمونه و گرونی ها یدونه بیار دیگه نیار 

همون یدونه رو تو رفاه بزرگش کن تو تربیتش کار کن واست کافیه والاه بچه خرج داره و رفته رفته خرجش چند برابر میشه

اگه شرایط مالیت اوکیه و شوهرت خوبه بعدن یدونه هم بیار

اگر حرف ما رو گوش میکنی من شخصا میگم نیار زندگی دو تاییتونو قدر بدون زندگی با بچه کنفیکون میشه 

واقعا زندگی دوتایی چیز دیگه اییه،منم دلم تنگ میشه برا اون وقتا،اما اکثر ادما نمیتونن بی بچه بمونن،یه غریزه طبیعی و یه احساس خوشایندی ترغیبت میکنه به بچه دار شدن،شما بچه دارید دیگه؟

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.