2777
2789
خدا ب زمین گرم بزنتشون  همون اقازاده هاشون اونور آب بمیرن انشاالله خدا نسلشونو منقرض کنه اگه خ ...

خداوند حال هیچ قومی را تغییر نخواهد داد تا خودشان حالشان را تغییر ندهند 

سوره رعد 

خدا هیچجا نگفته بشینید من کاراتونو میکنم پس منتظر نباش با نفرین و نق زدن چیزی تغییر نمیکنه خدا هیچجا نگفته خیالتون راحت زمین رو از عدالت پر کردم همه جا میکه اینجا رو مسخره شما قرار دادم تحته اختیاره خودتونید عدالت ماله اون دنیاس پس الکی برا خدا شرط و شروط نذار 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداوند حال هیچ قومی را تغییر نخواهد داد تا خودشان حالشان را تغییر ندهند  سوره رعد  خدا ه ...

میخوائیم عدالت رو اجرا کنیم خودمون اقدام کنیم ولی نمیشه پس باید بسوزیم و بسازیم

منظورمو فهمیدی؟ 

میخوائیم عدالت رو اجرا کنیم خودمون اقدام کنیم ولی نمیشه پس باید بسوزیم و بسازیم منظورمو فهمیدی؟&nbs ...

اره منظورتو میفهمم بهتره بی خیاله عدالت بشی من نمیدونم چرا همه میخوان به عدالت رفتار بشه ببین با هیچکس به عدالت رفتار نشد هاوکینگ اون زندگی حقش نبود صد در صد هیچوقت نمیشه همه شبیه هم زندگی کنن بعضی وقتا باید بجنگی بعضی وقتا دست از جنگیدن برداری و یه زندگیه دیگه بسازی پسته اخره منو بخون و اینکه همه عمرتو نذار پای اینکه بشینی گریه کنی و ناراحت باشی یه کاری برا دله خودت انجام بده هیچ ادمی نباید به پای یه ادمه دیگه اب بشه حتی یه مادر

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
تا آخر عمر که نمیشه بدون بچه زندگی کرد  دوما حرفای مردم چی  به نظر شما یکی هم زیاده

ممنون از پاسخ خردمندانتون.

ولی همون مردم اگر بچه ی شما دور از جان دچار حوادث و بیماری و فقر و افسردگی،رنج و گرفتاری بشه ....

بشه ، هیچکدوم یه لیوان آب دستش نمیدن، به دادش نمیرسن. چه تضمینی وجود داره که آدم بتونه همیشه کنار فرزندش باشه و ازش محافظت کنه. شب تا صبح تو گهواره بهش زل بزنیم و نگران باشیم اگر یه روز ما نباشیم چه به سر خودش و روان و تربیتش میاد. ولی خب حرف مردم و رضایتشون از سلامت سیستم تولید مثل ما مهم تره. و اینکه موجود زنده ای رو بیاریم تا به زندگی بی معنی ما معنا بده و احساس ارزشمندی بکنیم یا واسه پیری و کوریمون نوکری و کلفتیمون رو بکنن. منطقی بود. سایتون مستدام بر سر فرزندتون.

نظرتون چیه کلا ازدواج نکنیم 

ازدواج و انتخاب آگاهانه شریک زندگی و همسفر و همدل داشتن چیز بدی نیست.

ولی مگر هدف از ازدواج صرفاً تولید مثله ؟

من به تازگی عقد کردم، و همسرم هم با من هم عقیده هستش، 

و قصد آوردن فرزند نداریم. من رنج و نا‌امنی و بیمارب و پیری و مرگ رو هرگز به فرزندم هدیه نخواهم داد. مادر واقعی راضی به زجر فرزندش نمیشه

هیس بابا واسه من معلم دینی نشو

تو چی میگی دیگه بیکار یه کاره میپری وسط