2777
2789
عنوان

کتاب چهار اثر فلورانس 📕📕📕

675 بازدید | 38 پست

جملاتی از این کتاب خوب ،چهار اثر فلورانس اسکاول شین به لحاظ ساختار محتوایی و معنایی‌اش در دسته کتبی قرار می‌گیرد که کمک کننده به افراد در زندگی‌اند و تابحال برای افراد بسیاری موفق واقع شده است. در بیانی ساده‌تر باید شاهکار اسکاول شین را به عنوان کتابی خود یار برای خوانندگان معرفی کرد.

وقتی چشم امیدتان به خدا باشد:🌿

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد!

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید! هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید!

🌿🌿🌿

حتی پس از آگاهی از حقیقت نیز آدمی نمیتواند چنان که باید در گفتارش دقیق باشد.

دوستی دارم که اغلب پای تلفن میگوید: بیا به دیدنم تا مثل قدیم و ندیم گپ بزنیم.

این عبارت مثل قدیم و ندیم گپ زدن یعنی یک ساعت گفتوگو، حاوی پانصد هزار واژه مخرب و موضوع های اصلی عبارتنداز:اوضاع خراب مالی، شکست و بیماری و شکایت.

من نیز پاسخ میدهم:نه متشکرم، درزندگی به اندازه کافی مثل قدیم و ندیم گپ زده ام.آنها خیلی گران تمام میشوند حاضرم گپی تازه بزنیم.درباره آنچه دوست داریم نه درباره آنچه مطابق میلمان نیست

🌿🌿🌿🌿

اغلب از من پرسیده اند که چرا انسانی سالم و ثروتمند، و انسانی دیگر بیمار و فقیر به دنیا می آید؟

هر معلولی زاییده علتی است و چیزی به نام تصادف وجود ندارد.

و پاسخ این پرسش، قانون تناسخ است. زیرا آدمی از تولدها و مرگهای بیشمار می گذرد تا از حقیقتی آگاه گردد که اورا می رهاند.

ذهن نیمه هشیار انسانی که سالم و ثروتمند به دنیا آمده است، در زندگی گذشته اش تصاویر سلامت و ثروت را نقش کرده است و انسان فقر و بیمار، تصاویر فقرو بیماری را.

زیرا آدمی در هر عرصه ای حاصل جمع معتقدات ذهن نیمه هشیارش را عیان می سازد.

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برخی از مردم بخشندگانی خوشدل اند، اما گیرنده ای نامطبوع. به دلیل غرور یا به دلایلی منفی هدایا را نمی پذیرند. از این رو، راهها و چاره ها را مسدود میکنند و سرانجام نیز خود را در کمبود یا تنگدستی می یابند. مثلا به زنی که پول زیادی بخشیده بود، چند هزار دلار هدیه شد که با گفتن اینکه به آن نیاز ندارد، هدیه را نپذیرفت. چندی نگذشت که برایش یک گرفتاری مالی پیش آمد و ناچار شد که همان مبلغ را قرض کند. آدمی باید آنچه را که در ازای کار خودش به او باز می گردد در نهایت لطف بپذیرد.

مفت داده ای پس مفت بگیر!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وقتی بیست و یک ساله بودم، بی‌مال و منال، در یک آپارتمان کوچک یک اتاقه زندگی می‌کردم.

زمستان سردی بود. طی روز کارگر ساختمانی بودم. شب‌ها پولی نداشتم که آپارتمانم را ترک کنم. دست‌کم آپارتمانم گرم بود. فرصت فراوانی برای فکر کردن داشتم.

یکی از شب‌ها، در حالی که پشت میز آشپزخانه نشسته بودم، ذهنم برقی زد. به یک آگاهی رسیدم که زندگی‌ام را تغییر داد.

به این نتیجه رسیدم، که مسئول تمامی حوادثی هستم که تا پایان عمر برایم خواهد افتاد. هیچ کسی به من کمک نخواهد کرد. هیچ کسی به نجات من نخواهد آمد.

در آن لحظه، به روشنی دیدم، که اگر قرار است زندگی‌ام تغییری کند، باید خودم این تغییر را به‌وجود آورم.

اگر تغییر نمی‌کردم، چیز دیگری هم تغییر نمی‌کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاه از من پرسیده اند: فرض کنید شخصی چند استعداد دارد. از کجا بداند کدامیک را باید انتخاب کند؟ پاسخم این هست که هدایت بطلبید.بگویید:

” جان لایتناهی، رهنمودی مشخص به من بده. بیان کامل نفس مرا بر من آشکار کن. نشانم بده که در این لحظه از کدام استعدادم باید استفاده کنم! “

کسانی را دیده ام که بی هیچ آمادگی قبلی یا با آموزشی اندک، کاری کاملا تازه را آغاز کرده اند و به هیچ مشکلی هم بر نخورده اند. مدام تکرار کنید:

” من برای طرح الهی زندگیم کاملا مجهزم.” و هرگاه فرصتی پیش می آمد بی باکانه آن را بقاپید.

در فصلهای پیشین خواندیم که آدمی تنها با پیش تاختن به سوی چیزی که از آن می هراسد.میتواند بر ترس خود چیره شود.

مثلا زنی از دوستی خواست تا پیامی را به کسی برساند.دوست از رساندن این پیام واهمه داشت.ذهن استدلالی میگفت: در این کار دخالت نکن و پیام را نرسان.

روحش در عذاب بود چون به زن قول داده بود. عاقبت برآن شد که بر ‘شیر بتازد’ و قانون حمایت الهی بطلبد.باکسی که پیام را به او میرساند دیدار کرد و تا دهان گشود که آن را بگوید آن شخص گفت که: راستی فلانی از شهر رفته! این گفته رساندن پیام را غیر لازم کرد .چون همه ماجرا منوط به این.بود که آن شخص در شهر باشد.به محض اینکه انسان اراده کند تا کاری را به انجام برساند که از آن می هراسد، دیگر مجبور به انجام آن نخواهد بود

یکی از شاگردانم برایم حکایت کرد که تابستانی به قصد سفری دور و دراز رفت و زبان آنها را نمیدانست.منتها لحطه به لحظه هدایت و حمایت می طلبید و همه کارهایش به طرزی معجزه آسا نرم و آسان پیش می رفت. نه در دریافت چمدانهایش تأخیری روی میداد و نه مسئله زبان پیش می آمد و نه دشواری در بهترین هتلها. و به هرجا که میرفت عالیترین خدمات در اختیارش قرار میگرفت. اما وقتی به نیویورک برگشت که زبانش را میدانست، فکر کرد که خدا دیگر لازم نیست. پس به طور عادی دنبال کارهایش را گرفت و همه چیز خراب از کار درآمد.

چمدانهایش با تأخیر به دستش رسیدند و هنه کارهایش چون کلاف سردرگم به هم پیچیدند و دچار ناهماهنگی و آشفتگی شد.شاگرد باید ‘احساس حضور خدا’ را به عادت بدل کند تا لحظه ای از یاد خدا غافل نباشد.

به ما گفتند باید بازی کنید.

گفتیم با کی؟؟

گفتند : با دنیا

تا خواستیم بپرسیم بازی چی ؟؟

سوت اغاز بازی رو زدن, فقط فهمیدم

” خدا ” تو تیم ماست.

بازی شروع شد و دنیا پشت سر هم به ما گل میزد ولی نمیدونم چرا هر وقت به نتیجه نگاه میکردم, امتیازها برابر بود.

تو همین فکر بودم که خدا زد به پشتم, خندید و گفت:

نگران نباش تو وقت اضافه میبریم حالا بازی کن! گفتم اخه چطوری ؟؟

بازم خندید و گفت:

خیلی ساده فقط پاس بده به من,

باقیش با من. 

واسع ادمایی که تو مراحل سخت زندگیشون هستن و درد چیزیو میکشن مفیده.یه جور انگیزه هس.

اما فقط یکبار

خیلی سال پیش تمام کتابهای کاترین پاندر و این کتابی که معرفی کردید رو خوندم.همون موقع واسه ارامشم مفید بود

اما فقط همون موقع

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

چه بسیارند مردمانی که با ملامت دیگران، بیماری و بدبختی رابه سوی خو کشانده اند.

آنچه را که آدمی در دیگران نکوهش میکند،در واقع به سوی خود جذب میکند.

مثلا دوستی خشمگین و پریشان نزدم آمد.شوهرش اورا به خاطر زنی دیگر ترک.کرده بود.دوستم مدام آن زن را ملامت میکرد و میگفت: آن زن میدانست که شوهرم همسر دارد.پس نمی بایست به شوهرم.روی خوش نشان می داد.

گفتم: از ملامت آن زن دست بردار!  اورا از صمیم قلب عفو کن تا این وضع خاتمه یابد.اگر نه خودت دچار همین وضعیت خواهی شد.

اما او گوشش بدهکار نبود و یک سال بعد، به مردی دل باخت که همسر داشت.

*” انسان به هنگام انتقاد یا ملامت به سیم لخت برق دست میزند.و هر لحظه ممکن است ضربه ای هولناک بر او وارد آید.”*

واسع ادمایی که تو مراحل سخت زندگیشون هستن و درد چیزیو میکشن مفیده.یه جور انگیزه هس. اما فقط یکبار ...

چون فقط خوندید ،بعضی کتاب چندبار باید خونده شن تا نهادینه شن درک شن

چون فقط خوندید ،بعضی کتاب چندبار باید خونده شن تا نهادینه شن درک شن

خب درک الانم اینه که این کتابا فقط فریب دادن مخاطب هستن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خب درک الانم اینه که این کتابا فقط فریب دادن مخاطب هستن

نه نه 

دیدی تو مدارس و دانشگاه یا کلاس های دیگه ،هر سال قسمتی از سال های قبل و دروس قبل تکرار و مرور میشه اونقدری که ملکه رهنمون میشن ،باید کتاب بفهمی نه بخونی اون وقت می‌بینی درستن

خیلی کتاب زردیه

اصلا خوشم نیومد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

اگر انسان رهنمودهای به مصرف رساندن یا بخشیدن را نادیده بگیرد,همان مقدارپول را به طرزی ناخوشایند خرج خواهد کرد یا از دست خواهد داد.

خانمی برایم حکایت کردکه روز شکرگزاری به خانواده اش گفته بود که نمی تواند برای شب شکرگزاری شام مفصلی تهیه ببیند.البته زن پول داشت,منتها تصمیم گرفته بود آن را پس انداز کند.چند روز بعد,دزدی به خانه آنها دستبرد زد و دقیقا همان مبلغ پولی را که خرج شام می شد از کشوی میز کارش ربود