2631
2632
عنوان

تاسیس پیش دبستانی

63 بازدید | 3 پست

سلام دوستان به نظرتون کار پیش دبستانی درآمدش چطوره؟چقدرهزینه میخواد؟ب از مجو  دادن اذیت نمیکنن؟ارزش داره بخاطرش خونه یا زمین فروخت ؟

خواهشا اگر اطلاعات دارید بگید

من عاشق این کارم حدود۵سال هم مربی ودفتردار بودم موفق بودم اما برای خودم نبوده برای مردم کار کردم الان مبخوام کار خودمو داشته باشم اما خیلی میترسم هم خودم هم شوهرم از اینکه نتونم یا نگیره

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

سلام عزیزم 

شما که تو پیش دبستانی کار میکردین ، بیمه هم بودین؟؟؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۳ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یه مهد تو شهر ما بود قانون رو رعایت نمی کرد و پول زیادی می گرفت رفتن اداره براش زدن و اونم جمع کرد مهدشو باید کاملا پابند به قانون باشین و بعد ببین آخرش چیزی برات می مونه که به سود برسی با این همه مسیولیت

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷