2789
من خداروشکر همسرم و زندگیم خیلی خوبه و نیازی ب طلاق ندارم..تا وقتی ب خودت مربوطه که تاپیک نزنی و خیا ...

چرت نگو لطفا ناراحتی نخون تاپیک رو 

این همه تاپیک لطفا برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن 

مجبور نیستم تاپیک منو بخونی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اینطورام نیست...خیانت یه زن خیانتکار هم به اندازه مرد خیانتکار ناپسند و زشته و هیچ توجیه اخلاقی و ...

خیانت هیچ توجیهی نداره قبول دارم 

ولی ما تو زندگی آدما نیستیم نمیتونیم همه رو با یه چوب بزنیم 

زنی رک دیدم که از بی مهری شوهرش به سمت مرد دیگه ای گرایش پیدا کرده 

و باز هم زنی رو دیدم که شوهرش بی مهر بوده ولی هم زمان اون خانم با چند تا مرد در ارتباط بوده 

و همینطور در مورد آقایون مردی رو دیدم که خانم هی تو سرش میزده جلو بچه ها 

روابط جنسی در حد صفر به خانم دیگه ای روی آورده 

در کنارش مردی هم دیدم که زن خیلی خوبی داشته ولی دنبال خانمهای دیگه است 

صحبتم اینه به همه یه انگ نچسبونیم

من و تو رو بزارن کنار هم میتونیم یه نفس بهشون فحش بدیم و نفرین کنیم 😂😂😂

اره بخدا .حالم بهم میخوره ازشون. زن و مرد نداره .حیوونن.و منتظرن با یکی جدید جفت گیری کنن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

مشخصه استارتر یه مرده  اون دختری که ضما ازش خواستگاری می کنید میاد میشه همسرتون اولا هیچ اجبار ...

دقیقا شما درست میگید... زن ایرانی عملاً هیچ حقوق برابری با همسرش در زندگی مشترک نداره و فقط همین مهریه رو داره که اون هم اکثریت آقایون از زیرش در میرن. در واقع مهریه برای زن ایرانی به مثابه یه تخته پاره وسط تلاطم دریای طوفانیه که زن برای حفظ حداقل حقوقش بهش چنگ میندازه. بعدشم خیانت یه رفتار ضدهنجار اجتماعی و بسیار زشته و توجیه پذیر نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب خانوما حاضر نمیشن طلاق بگیرن برن راحت !

عزیزم خدا جرات و جربزه رو به هرکسی نداده 

تو همین سایتم نگاه کنی پره از زن بی عرضه و توسری خور که فقط برای یک تیکه نون که شوهرش پرت میکنه جلوش حاضر شده بمونه و طلاق نگیره بخاطر خیانت اونا واقعا حقشونه خیانت بشه بهشون

اگه یه مردی موقع زن گرفتن دنبال زن خونه دار بود و زن گرفت و زن جوونیشو پای این مرد گذاشت و بعد از سر هرزگیش رفت دنبال زن دیگه، زنش باید یدون گرفتن مهریه از زندگی این آقا بره بیرون و با بچه هاش از صفر شروع کنه، درسته؟ 

به نظر من هیچ زنی حقش نیس خیانت ببینه،یه دختر وقتی ازدواج میکنه با هزار امیدو آرزو بخاطر حرفای قشنگی که بهش زدین میاد باهاتون زندگی کنه اگه بعد چند سال زندگی مثه اولش نیس شورو شوق نداره روحیه نداره کم به خودش می رسه مثه دخترای لوند نیس مقصر شمایین این یعنی شما زندگی رو درش کشتید این دخترا و زنایی هم که اینور اونور براتون دلبری میکنن و هف رنگ آرایش و عمل و فلان دارن حتی یه روزم نمیان فداکاری های زنتون رو بکنن براتون ،ضمنا چیزی که یه زن بهش نیاز داره توجهه کافیه بهش توجه کنی عشق بدی کنارش خرجشم کنی میبینی که بهترین رو تو خونت داری لازم نیس بری دنباله ته مونده بقیه🤚

عزیزم خدا جرات و جربزه رو به هرکسی نداده  تو همین سایتم نگاه کنی پره از زن بی عرضه و توسری خور ...

بله دقیقا 

تازه واقعیت رو بگی هزار تا انگ بهت میچسبونن 

کامنت ها رو بخون 

یکی میگه مرده 

یکی میگه لابد خودت افتادی تو زندگی بقیه که دفاع میکنی ! 

باز خوبه یکی فهمید من چی گفتم

خب خانوما حاضر نمیشن طلاق بگیرن برن راحت !

عجب اینهمه زحمت کشیدن برای زندگی بچه اوردن کار کردن زحمت کشیدن روحی و جسمی فرسوده شدن قرار نیست راحت بزارن برن میدون خالی کنند شوهر خیانت کار هوس بازش به عشق و حالش برسه.مگه کشکه  مگه طلاق راحته؟تکلیف اون زن بیچاره که طلاقش میدن توی جامعه چیه؟تکلیف بچه ها این وسط چیه؟ باید موند و برای زندگی جنگید 

مطمئنا شما پسر هستی انقدر بی فکر و بی عقل و ارحت میگی زن بره طلاق بگیره تا شوهرش به هوسبازی و کثافتکاریش برسه؟

خب اگه سرم بیاد حق امه چون انتخاب غلط کردم  هر وقت ام خیانت ببینم نمیشینم به خاطر خرجی و نداشت ...

ادما باید تو شرایطش قرار بگیرن وقتی قرار گرفتیم داخل یه شرایطی البتع دوراز حون بعد میتونیم اینقد واضح نظر بدیم