2789
ببین خیانت هیچ توجیحی نداره ولی اگه ب خودت بگن شوهرت میتونه بهت خیانت کنه چون کلی اخلاق بد داری بازم ...

اگه ناراحته از من با منو نمی خواد یا هر چی من مطمین باش بدون گرفتن به هزار تومنی میزارم بره از زندگیم چون بهش نیازی ندارم 

میگم آدم نمیتونه کسی رو به زور پول نگه داره تو زندگیش 

خانوم ها فکر میکنن با مهریه و تهدید و گرفتن حق و حقوق میتونن شوهره رو نگه دارن 

خب داری به زور مجبورش میکنی باهات زندگی کنه بایدم توقع خیانت داشته باشی 

اونی عاشقانه که همه جوره آزاد باشه ولی باهات بمونه کس دیگه به چشمش نیاد 

خب مشکل همینه دیگه خانوما میچسبن به مرده به زور پول میخوان تا طلاق بگیرن بعد میگن چرا خ ...

اولا ک‌ مهریه حقشه،یه عمر تو خونه مرد زحمت کشیده یکی نگفته دستت درد نکنه ک این همه زحمت میکشی تو این روزا بدون مهریه و پشتوانه چطور طلاق بگیره بره؟

بعدش مگه پول میخاد از جیب شما بره ک ناراحتی بابتش؟

مهریه نگیره ک مرد بره زن بگیره با زحمتی ک زن قبلی کشیده و پس انداز کرده برن کیف کنن؟

بگیره تو‌جون مرد بالا بیاد خب

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا بعد خیلی ها تازگی میگن اگه مرد پاک باشه خیانت نمیکنه بابا وقتی مرد سست باشه مردا خیلی هاش ساده ...

هرچه حیله و کلک و حقه هست مال مردا هست زن همیشه ساده تر از مرد بوده ، همیشه هم گول مرد رو خورده ، حتی توی ازدواج. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

خوب مشخصه از نوع پیام دادنت که خودت تو زندگی کسی دیگه افتادی و اون خانمه طلاق نمیگیره بره که جا برای ...

گناه تهمتی که زدی باشه گردن خودت 

ترجیح میدم جواب آدم کوته بین رو کلا ندم 

کلا اینجا همینه مرد اگر خیانت کنه هوله ولی اگر زن خیانت کنه بی مهری شوهرشه

نه اینطورام نیست...خیانت یه زن خیانتکار هم به اندازه مرد خیانتکار ناپسند و زشته و هیچ توجیه اخلاقی و انسانی و عرفی برای خیانت در هر دو جنس وجود نداره عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

وقتی خدای نکرده سرت اومد میفهمی خیلی مردا بدون اینکه دلیلی داشته باشن از سر تنوع طلبی و ذات هرزشون خیانت میکنن

داداشم میگه مردی اگه ذاتش خراب باشه زنش بهترینم باشه باز سر و گوشش میجنبه، ولی اگه شرف داشته باشه برای اینکه کسی به ناموس خودش نگاه بد نکنه به ناموس مردم نگاه بد نمیکنه، اینو وقتی فهمید شوهرم خیانت میکنه گفت

اولا ک‌ مهریه حقشه،یه عمر تو خونه مرد زحمت کشیده یکی نگفته دستت درد نکنه ک این همه زحمت میکشی تو این ...

خالا شما خواستی طلاق بگیری بگیر مهریه تو چرا حرص میخوری  

دلم می‌خواد اینجوری فکر کنم به کسی ربطی داره ؟

اگه ناراحته از من با منو نمی خواد یا هر چی من مطمین باش بدون گرفتن به هزار تومنی میزارم بره از زندگی ...

خیلی از زن ها خیلیااااشون مهریه برگ برنده شون محسوب میشه چون بعضی مردا وقتی ببینن مجبورن پول بدن ادم میشن..بازم خیانت توجیحی نداره چقدررر کسی ک بهش خیانت میشه از نظر روحی اسیب میبینه 

مشخصه استارتر یه مرده 

اون دختری که ضما ازش خواستگاری می کنید میاد میشه همسرتون اولا هیچ اجباری نمی کنه بهتون دوماً با هزار امید میاد که زندگی کنه و زندگی بسازید مسخره بازی نیس که بیاد یکو خوش باشین بعد دلتون رو بزنه بگین چسبیده بهم ،

حرفای شما نشون میده اصلا مفهوم ازدواج و زندگی مشترک رو نفهمیدین ازدواج یعنی با یه نفر هم مسیر میشی خوب و بد زندگی رو بسازی نه اینکه دلتو زد یا بهترشو دیدی بگی هری ،ضمنا اینکه یه زن مهریه می خواد مهریه رو گذاشتن قبل تصمیم ازدواج عقلتو جمع کنی سرت با سرنوشت یه دختر بازی نکنی مردم بازیچه نیستن هر وقت عرضشو داشتی مهریه اش رو بده بعد بگو حقشه خیانت کنم فلان🤚

خالا شما خواستی طلاق بگیری بگیر مهریه تو چرا حرص میخوری     دلم می‌خواد اینجوری فکر کنم ب ...

من خداروشکر همسرم و زندگیم خیلی خوبه و نیازی ب طلاق ندارم..تا وقتی ب خودت مربوطه که تاپیک نزنی و خیانت رو عادی سازی نکنی

وقتی خدای نکرده سرت اومد میفهمی خیلی مردا بدون اینکه دلیلی داشته باشن از سر تنوع طلبی و ذات هرزشون خ ...

خب اگه سرم بیاد حق امه چون انتخاب غلط کردم 

هر وقت ام خیانت ببینم نمیشینم به خاطر خرجی و نداشتن سر پناه و کار  تحمل کنم تو دلم میگم لیاقت منو نداشت میرم دنبال زندگیم 

اینارو همون زنا و مردای خیانت کار واسع توجیه کاراشون میگن 

اره دیگه کثافتا فن میکنن خیلی به روزن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خب اگه سرم بیاد حق امه چون انتخاب غلط کردم  هر وقت ام خیانت ببینم نمیشینم به خاطر خرجی و نداشت ...

😐😐😐😐بااین طرز فکرت چرا دارم باهات همکلام میشم!!! خوش باشی