2789
ن جانم مردا هولن بعضیاشون.. 

مرد تنهایی خیانت نمیکنه با هر مرد هولی یه زن هول باید همکاری کنه تا خیانت صورت بگیره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه دوست عزیز،هیچ انسانی (چه مرد چه زن) محق نیست خیانت کنه...خیانت در هر عرف و فرهنگی یه رفتار ضدهنجار و زننده و زشته

اگر طرف مقابل بد باشه، باید حتی الامکان برای اصلاح و بازسازی تلاش کرد و اگر نتیجه بخش نبود باید خیلی متمدنانه و منطقی جدا شد و بعد از تموم شدن رابطه، به فکر آغاز رابطه جدید باشیم.

خیانت هرگز،هیچ زمان و تحت هیچ شرایطی قابل توجیه نیست و فرد خیانتکار باید رسوا و مطرود بشه.

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
مطمئنی... خیلیا دلشون میخاد از زندگی نکبتیشون راحت بشن اما مرده طلاق نمیده یا میگه برو بدون ریالی حق ...

خب مشکل همینه دیگه خانوما میچسبن به مرده به زور پول میخوان تا طلاق بگیرن بعد میگن چرا خیانت کرد چرا طلاق نگرفت ! از کجا بیاره مهریه بده ؟ میشینه زندگی میکنه به زور مجبور میشه خیانت ام بکنه 

مرد تنهایی خیانت نمیکنه با هر مرد هولی یه زن هول باید همکاری کنه تا خیانت صورت بگیره . 

دقیقا بعد خیلی ها تازگی میگن اگه مرد پاک باشه خیانت نمیکنه بابا وقتی مرد سست باشه مردا خیلی هاش ساده گی تو ذاتشون هست ،وقتی میبینن طرف عشوه میاد طرف داره خودش نزدیک میکنه اینم کج میره .

ببین خیانت هیچ توجیحی نداره ولی اگه ب خودت بگن شوهرت میتونه بهت خیانت کنه چون کلی اخلاق بد داری بازم حق میدی ب شوهرت؟

خیانت کثیف ترین کاریه ک کسی میتونه انجام بده

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
میشه مثال بزنی.. چه زنی لایق خیانت کردنه... مدال اغتخار خیانت رو باید گردن چه مردایی بندازیم  ...

آفرین...یه جوری میگن انگار خیانت افتخاره

وقتی خود ما خانم ها خیانت آقایون رو توجیه میکنیم دیگه نباید از خود مردها انتظار تعهد داشت!

خیانت یه آسیب اجتماعیه و علاوه بر اینکه طرف مورد خیانت واقع شده و فرزندان اون خانواده (اگر فرزند داشته باشند) رو خرد و داغون میکنه، اخلاق جامعه رو هم به شدت رو به انحطاط قرار میده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب خانوما حاضر نمیشن طلاق بگیرن برن راحت !

خوب مشخصه از نوع پیام دادنت که خودت تو زندگی کسی دیگه افتادی و اون خانمه طلاق نمیگیره بره که جا برای تو باز شه،نه اینجوری نیست که هر وقت هر مردی دلش خواست زندگی رو بخواد بپوشونه بهم خانمه بگه چشم من همین الان میرم و .... اگرم نرفت مرد حق داره خیانت کنه نه اگر تو عرضه و لیاقت زندگی نداری چرا زن میگیری و کس دیگه ای رو بدبخت میکنی،آنقدر با اینو اون باش خوش باش برای خودت ولی با کسی ازدواج نکن که بدبختش کنی و بری دنبال هوسرانی خودت و ....