2777
2789
عنوان

کیف دانشجویی

504 بازدید | 50 پست

دوستان.... کیف لپ تاپ واقعا ضایع هست؟؟

ببرم بهم میخندن؟

برای اینکه جزوه و کتاب راحت بره توش خریدم.... یه سریا میگن خیلی زشته و از این حرفا

واقعا کیف لپ تاپ اینقدر برا دانشگاه بده؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان دیگه یک کلاسور خوب با پوشه چرمی برمیدارن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

واقعا؟ منظورت چه مدلیه تا حالا ندیدم کلاسور چرم 

از اینکه همش پوشه دستت باشه کوله کوچیک بهتر نیس؟

بلاخره شاید خواستی داخلش وسایلی چیزی بزاری

یه صلوات  🤍
واقعا؟ منظورت چه مدلیه تا حالا ندیدم کلاسور چرم  از اینکه همش پوشه دستت باشه کوله کوچیک بهتر ن ...

بزار عکس پیدا کنم میزارم واست

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
یادش بخیر من دانشگاه میرفتم یه برگه چهارتا میکردم یه خودکارم میزاشتم تو کیفم همونجور میرفتم جزوه هم ...

منم میخوام این کارو کنم به نظرت وقت میشه هر روز پاک نویس کنم؟ یا همون سرجلسه تو کلاسور بنویسم 

یه صلوات  🤍

من حتما باید کیف بگیرم... سخته کلاسور....

به اصرار پدرم که چند سال دیگه میخوام برا دانشگاهت لپ تاپ بخرم و حداقل این و بگیر که هم راحت تری هم لپ تاپ میزاری توش. خریدمش

الان هم پشیمون نیستم... میخوام ببینم مردم مسخره نمیکنن؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
منم میخوام این کارو کنم به نظرت وقت میشه هر روز پاک نویس کنم؟ یا همون سرجلسه تو کلاسور بنویسم 

با دوستات هر کی یه درسو بردارید بنویسید

مثلا من متون فقه رو مینوشتم بقیه دوستام از صدای اون استاد بیزار بودن ولی من این درسو دوس داشتم برای بیشتر یاد گرفتن جزوشم نوشتم

یکی دیگه تجارت بین الملل رو مینوشت یکی دیگه بین الملل خصوصی رو

اینطور بین خودمون تقسیم کردیم

ولی اینکه پاکنویس کنی و بنویسی خیلی تو یادگیریت موثر