2777
2789
عنوان

کیف دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 50 پست
منم میخوام این کارو کنم به نظرت وقت میشه هر روز پاک نویس کنم؟ یا همون سرجلسه تو کلاسور بنویسم 

بستگی به استادداره یکی ازاستادای مامدام نوشته هامونوچک میکنه ومیگه بایدهمینجابنویسین ولی رشته من جوریه که هرجلسه کلی وسیله میخان که مجبوریم کوله برداریم تاجابشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام این کارو کنم به نظرت وقت میشه هر روز پاک نویس کنم؟ یا همون سرجلسه تو کلاسور بنویسم 

توکلاس بنویس. بعدا حوصلت نمیکشه پاکنویس کنی.. اخرش با حجم زیادی از کاغذهای درهم برهم روبرو میشی.

پارسا پسرمامان😍
من حتما باید کیف بگیرم... سخته کلاسور.... به اصرار پدرم که چند سال دیگه میخوام برا دانشگاهت لپ تاپ ...

نه بابا کی مسخره کنه اصلا چرا مسخره کنن😑

من اصلا یادم نیست کیف دوستام چه شکلی بود

با دوستات هر کی یه درسو بردارید بنویسید مثلا من متون فقه رو مینوشتم بقیه دوستام از صدای اون استاد ب ...

من تازه میشم ترم اولی کسی رو نمیشناسم همون اول کاری تقسیم کنیم خودم بنویسم بهتره😅

یه صلوات  🤍
جزوه و جامدادی و قمقمه

بستگی به رشتتون داره یکی مثل زیرشاخه پزشکی و ایناکه فقط کتاب وجزوه و جامدادیه ولی رشته هایی مثل معماری ورایانه و زیرشاخه فنی که هرجلسه کلی وسیله ولپ تاپ میخان همین کیفی که برداشتین خوبه