2777
2789

سلام

خواهرم بعد ۹ هفته که دکترا امید داشتن قلب بچش بزنه بچه خود به خود سقط شد.

خواهرم نابوده یه دختر داره .ده سالشه .این ده سال بچه نمیخواستن چقدر خانواده شوهر زخم میزدن باردار نمیشه نازاس .بعد که تصمیم گرفتن باردار شدن شوهرش دنیا خبردار کرد که خواهرم بارداره حالا بچه هم افتاده

خواهرم حالش خوب نیس از زخم زبونا که بگن این چند ساله سقط کرده که بچه دار نمیشده هرچی میگه نمیخواستیم باورشون نمیشه

الان چی بگه .بگه چرا بچه سقط شده؟مخصوصا خانواده همسرش که دنبال بهونه برای حرف دراوردن هستن  

خانواده همسرش هی پیگیرن که حال بچه خوبه یانه چی بگه؟

ازلحاظ روحی وجسمی خواهرم نابوده

شوهرش باید دهنشونو ببنده به خواهرت بگو به شوهرش بگه این مسأله رو خودش به وجود آورده خودش هم مدیریتش کنه دلیل نیاز نیست بگه اصلا نباید این حرفا رسمیت داده بشه فقط باید جلوشون گرفته بشه

چه آدم های داغونی ان که به زنی که سقط کرده هم طعنه میزنن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

واا انگار سقط دست خواهرت بوده که جوابگو باشه 

به همسرش بگه اون خودش جواب خانواده‌اشو بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگه ایست قلبی کرده

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اخه زرنگن به خواهرم زنگ میزنن نمیدونه چی بگه

جواب نده به همسرش بگه خودش بهشون بگه و بهشون بگه یه مدت با خواهرت تماس نگیرن حالش خوب نیست نمیتونه صحبت کنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم