2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 67 پست

منم دخترم تب داشت بیدار موندم الان تبش اومده پایین خودم خوابم نمی‌بره از فکروخیال پس فردا باید بستری شم برای عمل ابلیشن

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شمال الان دراز کشیدیم جلو در تراس در هم بازه یه بارون شدید هم میباره هوا خننننننک خیلی خیلی لذت ...

واااایییی جای من خالی  عاشق بارونم 😥 بارون بیاد باید برم بیرون زیرش 

اون موقع ک مجرد بودم میگفتم وای مامان بارون مامانم میگفت بدو بپوش بریم یادش بخیر ☺

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
قربونت گلی سلامت باشی...اونم خوبه پسره شیطونه که سلام میرسونه😂🍓 و مامانش رو اذیت میکنه 

نشی عزیزم ❤️❤️❤️ 

ای جانمممم سلامت باشه 😂😂❤️❤️❤️چند ماهی عزیزم خیلی وقت بود خبری ازت نداشتم🥺🥺🥺❤️❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

آره واقعا ..این هفته داغون شدم باز درد دندون بهتر شد 

هم پریودی و هم دندون هرکدوم جدا ی مکافاته بازم خداروشکر ک بهتری

روزه گرفتم که فراموشش کنم اما شد حاجت افطار و دعای سحرم اره:)))

امیدی هست دعا کنم برای بهم برگشتنتون؟

اگه هست که انشالله تو یه روز بارونی ،برگشتنش غافلگیرت کنه،که شیرینیش برات دو چندان بشه.

و اگه نه از خدا برات فراموشی میخوام،فراموشی خاطرات مشترکت با اون فرد و همینطور آرامش.

نشی عزیزم ❤️❤️❤️  ای جانمممم سلامت باشه 😂😂❤️❤️❤️چند ماهی عزیزم خیلی وقت بود خبری ازت نداشت

۵ماه ونیم گلی...اره خیلی سایت نمیومدم...و تاپیک***(همون که خودت میدونی)نزدم😂

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
چرا تب داره سرما خورده

آره بعدازظهر آبریزش داشت بعد گفت پاهام در می‌کنه یکم بی حال بود از سر شب دیگ تبش شروع شروع 

اخی الهی بسلامتی فارغ بشین  

منم بخوام بگم خیلیه 

از اونجا شروع کنم که برای همسرم شنیسل مرغ و بیکن درست کردم 

وسایلاشو جمع کردم و ایشون رو راهی کردم 

و اینم بگم من ۳هفته پیش خوردم زمین مهره ای کمرم دوتاش ترک ورداشته درد اونم بی تاثیر نیست 

و منی که باید استراحت کنم تا شاید فرجی بشه 

فقط فرشارو نشستم تا اون حد یعنی من یه جا بند نشدم 🤒🥴

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید