2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 67 پست
۵ماه ونیم گلی...اره خیلی سایت نمیومدم...و تاپیک***(همون که خودت میدونی)نزدم😂

که اینطور عزیزم خیلی خوشحال شدم اصن دیدم تاپیک زدی درک میکنم بخاطر نینی سخته ❤️❤️❤️❤️🥺🥺 

😂😂😂😂👌👌👌👌

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدی هست دعا کنم برای بهم برگشتنتون؟ اگه هست که انشالله تو یه روز بارونی ،برگشتنش غافلگیرت کنه،که ...

خوشحالم که دنیا هنوزم ادمای مهربونی مثل شما رو داره

مرسی مهربونم💚🌙

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عزیزم😍خوبه تجدید خاطره شده برات منم عاشق صدای بارونم آرامش میده بهم

آره عزیزم مرسی بارون و بفرست بیاد تهران😁

کجای شمال هستید؟

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰

وای بارداری خیلی سخت اصلا بهش فک میکنم استرس میگیرم 

حتی موقع خوابیدن و ساده ترین کار ها ادم اذیت تازه بعدش ک استرس بیشتر میشه واقعا نه ماه سخت نیست

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..
آره بعدازظهر آبریزش داشت بعد گفت پاهام در می‌کنه یکم بی حال بود از سر شب دیگ تبش شروع شروع 

شربت ایبوپروفن بده آنی میاره یا شیاف استامینوفن 

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰