2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 67 پست
سلام عزیزممم مرسی شما خوبی...معلومه که میاد چخبرا😘

فداتم مرسی تو خوبی تبریک میگم ایشالا به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️❤️❤️ 

سلامتی عزیزم خبری نیس تو چه خبر نینی چطوره🥺🥺❤️❤️❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کاش بارون بیاد مردیم از گرما

کولر روشن میکنی سرده خاموش میکنی گرمه🙄

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
شمال الان دراز کشیدیم جلو در تراس در هم بازه یه بارون شدید هم میباره هوا خننننننک خیلی خیلی لذت ...

خوشبحالتون ایشالله ب سلامتی بباره بدون هیج ضرر و اتفاقی

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
فداتم مرسی تو خوبی تبریک میگم ایشالا به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️❤️❤️  سلامتی عزیزم خبری نیس تو چه ...

قربونت گلی سلامت باشی...اونم خوبه پسره شیطونه که سلام میرسونه😂🍓 و مامانش رو اذیت میکنه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
بیخیال...توهم اینقدر مثل من فکر وخیال نکن همینا ادم پیر میشه زودتر 

مگه میشه نمیدونم والا حکمت شب چیه کل دنیا و جهان میاد تو سرت 😶

پیر شدیم دیگه داریم زورررررر  میزنیم خونه بخریم اونم فعلا رو هوا😔

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
واقعا کاش بارون بیاد مردیم از گرما کولر روشن میکنی سرده خاموش میکنی گرمه🙄

وااااب دقیقا ما که یزد هستیم وسط کویر...اصلا هوا خوب نیست ظهر گرم شب سرد استخوان سوز

گشنگی نکشیدی ،عاشقی یادت بره😕. شوخی میکنم ،درد هرکس برای خودش و دلش بزرگه.

روزه گرفتم که فراموشش کنم اما شد حاجت افطار و دعای سحرم

اره:)))

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
حیف که خانوم باردار نشسته وگرنه الان کلی راجب خوراکی صحبت می‌کردم. عزیزم شما سنگینیشو میکشی ولی ویا ...

عزیزمممم🍓😘❤