2777
2789
عنوان

مادر شوهر

293 بازدید | 6 پست

شوهر من ۱۲ سالش بود که پدرشو از دست داد، فرزند بزرگ خانواده س، سختی زیاد کشیده و حس پدرانه و مرد خونه نسبت به خانواده ش داره 

ما ۲ ماهه که عقد کردیم، تو این دو ماه هررررر جایی که رفتیم برادر شوهرم که ۲۴ سالشه همراهمونه

خدا وکیلی پسر خوب و مودبیه، منم دیدم اهل دخالت نیست و بخاطر اینکه شوهرم دوست داره قبول میکنم باشه 

امشب بعد از یک هفته به شوهرم گفتم بریم بیرون، من شاغلم تا ساعت ۱۲ تو مغازه م بودم، گفتم بریم بیرون که شام بخورم 

برادر شوهرم اومد دنبالمون ، شوهرم بهم گفت بریم مامانمم با خودمون ببریم، گفتم نه من می‌خوام برم شام بخورم ( اونا تو خونشون شام خورده بودن)

حالا شوهرم ناراحت شده که چرا جلو برادرم گفتی نه 

خب دوست ندارم هر سری میرم بیرون یکی همراهمون باشه، خسته شدم 

چکار کنم اینو درک کنه ؟ نمی‌خوام دعوا کنم، می‌خوام به آرومی و با سیاست این موضوع رو درست کنم 

وقتی برادرشوهرت نیست. بگو.. قشنگ یکبار همه حرف های دلت و بگو که درک مب کنی،. حس سرپرست خانواده را داره. اما نیاز به بیرون رفتن دو نفری هم داری

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

دوران آشنایی و نامزدی نداشتید؟ بنظرم کارت درومده 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی برادرشوهرت نیست. بگو.. قشنگ یکبار همه حرف های دلت و بگو که درک مب کنی،. حس سرپرست خانواده را دا ...

بهش گفتم که خلوت دو نفرمونو دوست دارم، کاملا اخلاقمو می‌دونه 

متاسفانه فکر میکنم هر وقت اراده کنه خانواده ش باید باشن

خانواده خیلی خیلی خوبی داره، منم خیلی دوستشون دارم 

اما بعضی اوقات واقعا دلم میخواد تنها باشیم 

وای چه سخت.مگه همسرت خودش ماشین نداره؟خب بگو تنهایی میخوای بری اصلا خود برادرشوهرت نباید دنبالتون ر ...

یه ماشین دارن که واسه شوهر منه، اما بیشتر اوقات برادر شوهرم رانندگی می‌کنه، شوهرمو برادرش خیلی بهم وابسته ن

چند دفعه به شوهرم گفتم بعد از ازدواج اذیت مبشبن 

هیچی نمیگه