2789
نه جدی هزینع کنی!؟😁🫀👩🏻‍🦳

اره بیا بت شاباش بدم😂😂😂😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من قدم ۱۷۸ خدا شاهده قد همسر هم ۳ سانت بلندتره اصلا هم قد دیده میشیم فقط حسرت پاشنه بلند دارم وگرنه ...

منو شوهرم هم قدیم حالا من تپلم شدم ولی اصلا مهم نیست اخه این قانونای من در اوردی چیه😐قبول میانگین قد ایران پایینه ولی دلیل نمیشه برای خوب نشون دادن خودشون قدبلندارو بکوبن😑حس نمی کنن کلی دختر قدبلند بخصوص نوجوون دلشون میشکنه که چی دختر بغلی باشه انگار مثلا برای بغل کردن قدطرفم باید اندازه گرفت

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بیا بریم چرا تو این تاپیک داریم نظر میدیم اصلا خودمون که شوهر داریم خواهر بزار مردم هر چی دلشون میخو ...

خخخخخ بخاطر خودم نیست،دوس ندارم با رواج دادن حرفای اشتباه باعث بشن کلی دختر اعتماد به نفسشونو از دست بدن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
هیچ بایدی وجود نداره این معیار های مسخره رو برای مردم به وجود نیارین

هه مگه معیارهای انتخابی منو تو تعیین میکنی! هرکس سلیقه ای داره وبرای من باید اینه عقیده توعه ک مسخرس وقتی نظر دیگران اینقدر توی زندگیت تاثیر میزاره 

اولا ظرافت به قد نیست،به نوع اندام و رفتار طرف مقابله دوما قد ربطی به بغل کردن نداره نمی دونم این چ ...

سلیقه من اینه شما توی سلیقه دیگرانم دخالت میکنید؟!!! خیلی عجیبه بیشترروی خودت کار کن گارد رو الان توگرفتی چرا دوسداری نظرتو تحمیل کنی هرکس نظری داره و ب کسی ارتباط نداره

سلیقه من اینه شما توی سلیقه دیگرانم دخالت میکنید؟!!! خیلی عجیبه بیشترروی خودت کار کن گارد رو الان تو ...

دقیقا وقتی تویه سایت عمومی نظری می زاریکه امکان آسیب به افراد زیادیو داره کاملا حق داریم جوابتونو بدیم

من حتی اینجا نگفتم چه قدی خوبه یا بد که نظرمو تحمیلم کرده باشم،این شماییکه با باید کردن رو قد داری نظرتو تحمیل کنی اونم جاییکه حتی برای قد ایده الم نظر نخواستن

ببین اصلا برام مهم نیست سلیقت یا قدت چیه،ولی با گفتن حرفاییکه باعث میشی کلی دختر احساس بدی پیدا کنن به بقیه آسیب نزن الان قد شمام از نظر خیلیا شاید دوست داشتنی نباشه اما برخلاف جنابعالی تو دلشون نگه می دارن

هه مگه معیارهای انتخابی منو تو تعیین میکنی! هرکس سلیقه ای داره وبرای من باید اینه عقیده توعه ک مسخرس ...

و از نظراتتم معلومه که خیلی در این مورد حس حقارت می کنی که بقیه رو می کوبی،ولی راهش این نیست 

ریپلایتو نمی خونم جانم خودتو اذیت نکن بجاش عزت نفستو ببر بالا

دقیقا وقتی تویه سایت عمومی نظری می زاریکه امکان آسیب به افراد زیادیو داره کاملا حق داریم جوابتونو بد ...

واسه من مگه مهمه سلیقه وقدتوچیه هرکس ی نظری داره من این قدرودوست دارم همونطور ک تو از قدواندامت راضی هستی هنوز یاد نگرفتی ک هرکس ی نظرو سلیقه ای داره ومیخای ب دیگران تحمیلش کنی اصلا حق جواب دادن نداری من منظورم شخص خاصی بود؟!تورو خطاب کردم یا قد بلندارو گفتم نظرمن اینه و نظرمن ب تو ک نه ب هیچ کسی ارتباط نداره فهمیدنش اصلا سخت نیست اگر متوجه منظورم نشدی دیگه مشکل خودته🙃

سلیقه من اینه شما توی سلیقه دیگرانم دخالت میکنید؟!!! خیلی عجیبه بیشترروی خودت کار کن گارد رو الان تو ...

عزیزم شما نگفتی من قد کوتاه میپسندم

شما برای همه تعیین کردی باید چطوری باشن

رو طرز صحبتت کار کن که بعدش دبه نکنی بگی نظر شخصیم بوده