2777
2789

نه از این برند فقط ضد جوششو شنیدم که اونم خیلی تعریفی نیست.کلا برندهای غیر رایج سعی کنید استفاده نکنید زیر بغل هم جای حساسیه.من ۱۰ ساله نیوا استفاده میکنم بدون مشکل خیلی راضیم.برندهای خفن تر و گرونتر هم هست ولی نیوا هم عالیه.مثل اولد اسپایس،سکرت و ...هم رده‌ی نیوا هم رکسونا برند خوبیه

اینو نمیدونم ولی رکسونا تو اطلاعاتش نوشته فیلیپین یا روسیه،هر کدومو بگیری عالیه.تا ۲.۳ روزم میمونه.

برای خودت مردونشو بگیر،تاثیرش بیشتره

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام یا اسپری؟

ببین من مام رولشو معمولا استفاده میکنم.ولی اسپریشم میدونم خوبه.مام اسپری نیوا مردونه هاش خوشبو تره به نظرم😁و ماندگاری بیشتری دارن(کلا محصولات اینشکلیه مردونه ماندگاریش بیشتره)

ولی من مام رولی زنونه نیوا استفاده میکنم مدل dry comfort

عااالیه.و اینکه مامو شبا قبل خواب استفاده کنی بهتره.

ببین من مام رولشو معمولا استفاده میکنم.ولی اسپریشم میدونم خوبه.مام اسپری نیوا مردونه هاش خوشبو تره ب ...

عزیزم دیگه عرق نمیکنی؟ یا دیگه بوی عرق نمیدی؟

و هرچند روز یه بار دوش میگیری؟

ببین من مام رولشو معمولا استفاده میکنم.ولی اسپریشم میدونم خوبه.مام اسپری نیوا مردونه هاش خوشبو تره ب ...

مام اسپری نیوا هم عالیه مخصوصا برای وقتایی که میخوای بری بیرون و وقت نداری صبر کنی خشک شه.چون مام رول یه مقدار باید صبر کنی که خشک بشه

عزیزم دیگه عرق نمیکنی؟ یا دیگه بوی عرق نمیدی؟ و هرچند روز یه بار دوش میگیری؟

من از ۱۶ ۱۷ سالگی استفاده میکنم.از موقعی که فک کنم حدود ۸ ۹ هزار تومن بود الان ۱۰ سالی میشه.خیلی گرمم بشه تنم عرق میکنه ولی زیر بغل نه کاملا خشکه چون هرشب میزنم.بوی بد هم اصلا به هیچ وجه.تازه خوشبو هم میشه اون قسمت.دوش گرفتنمم نرماله یه روز درمیون.هوا خیلی سرد باشه دو روز یه بار.ولی از حموم میای بزن.شبا هم قبل خواب بزن.یه مام رول ۵۰ میلی لیتری هم برای یک ماه کافیه.

مگه نباید بعد از حمام استفاده کرد؟

حموم به حموم مگه اینکه از اونایی باشی که هر روز دوش میگیرن.من خودم توی روتین روزانه‌م هست چون خیلی حساسم و عادت کردم.قبل بیرون رفتنم میزنم.ولی خب اصلش هرشبه دیگه اگه بخوای خیالت راحت باشه

من از ۱۶ ۱۷ سالگی استفاده میکنم.از موقعی که فک کنم حدود ۸ ۹ هزار تومن بود الان ۱۰ سالی میشه.خیلی گرم ...

یعنی تنت که عرق میکنه بو نمیده؟

یعنی میشه واسه همه جای بدن استفاده کرد نه فقط زیر بغل؟

2790
2778
2791
2779
2792