2777
2789

خانوما ب نظرتون چیکار کنیم که بتونیم برای خودمون یه تایمی اختصاص بدیم و اراده داشته باشیم تو انجامش؟

مثلا من خودم همیشه تصمیم میگیرم که زبان بخونم؛کلی چیزای اموزشی یاد بگیرم؛مثل طراحی یا هررررچیزی که باعث رشد فردی بشه

ولی اراده ندارم…زود ولش میکنم و پیگیر نمیشم

چیکار کنیم برای این حالت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه‏هاي تقويت اراده‏

1. تلقين به خود، همواره در كارهاي سخت و دشوار به خود تلقين كنيد و اين عبارات را بگوييد كه: «من به خوبي مي‏ توانم اين عمل را انجام دهم».

2. هر روز صبح حداقل بيست دقيقه، به طور مرتب و در ساعتي معين ورزش كنيد.

3. صبح‏گاهان، هر زمان كه بيدار شديد، بي ‏درنگ برخيزيد و از رختخواب بيرون رويد. حتي اگر خواب آلودگي مزاحمتان است، از اتاق بيرون رويد و قدري نرمش كنيد تا خواب آلودگي از بين برود.

4. در صورت امكان، چند دقيقه قبل از اذان صبح از خواب بيدار شده، نماز شب بخوانيد و اگر در آن وقت بيدار نشديد، قضاي آن را به جا آوريد.

5. مقيد باشيد هر روز تعداد آيات معيني از قرآن را تلاوت كنيد (حداقل 30 تا 50 آيه) و در صورت تمايل در هفته ‏هاي بعد، به ميزان آن بيفزاييد.

6. ترك گناه و مخالفت با هواهاي نفساني، نقش بسيار مؤثري در تقويت اراده و نهادينه كردن آن در درون انسان دارد.

7. هرگز در كارها، نااميد نشويد و با حالت تهاجمي، براي پي گيري و به انجام رساندن كارهاي ناقص و ناموفق، تلاش كنيد.

8. كارهايي را كه به عهده مي‏ گيريد، ناتمام رها نكنيد. آنها را به نحو احسن و تا رسيدن به نتيجه مطلوب ادامه دهيد.

9. از پراكنده كاري و آشفتگي در كارها - كه موجب به هم ريختگي انجام فكري مي‏شود - بپرهيزيد و به فعاليت‏هاي خود تمركز و انسجام ببخشيد.

10. همواره بر خداوند توكل كرده و در همه امور از او استمداد جوييد.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

اول اینکه باید سحرخییییییییز باشی 

هر وقت میخای کارتو ب تعویق بندازی از یک تاپنج بشمار بعد سریع برو انجامش 

هر شب برنامه هاتو واسه روز بعد بنویس 

و دراخر تا کارت قطعی نشده و تا اخر انجام ندادی راجبش ب کسی نگو 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
منطقی شروع کن زمانش زیاد نباشه هدفت غیر واقعی نباشه هدفت رو تقسیم کن تو زمان های کوتاه و با یه گر ...

میدونی چجوریه؟

مثلا یک هفته خیلیییی خوب میخونم

هفته ی بعدی دیگه حسشو ندارم

تنبلیم میاد

اول اینکه باید سحرخییییییییز باشی  هر وقت میخای کارتو ب تعویق بندازی از یک تاپنج بشمار بعد سری ...

جدیدا خیلی کسب و خستم و خیلی ام سخت از خواب بیدار میشم

دقیقا استرس اینو دارم ک از هفته ی بعد چجوری برای کلاسای دانشگاهم بیدار شم

برنامم رو از قبل مینویسم اما مثلا صبح ک بیدار میشم خونه رو جمع میکنم و ناهارو درس میکنم دیگه خسته میشم…نمیتونم واسه اون تایمی ک برا خودم در نظر گرفته بودم اراده داشته باشم

هر شب قبل خواب برنامه فردا رو بنویس و عمل کن

مینویسم ولی در طول روز خیلی خستم و همش خوابم میاد

درحالی که کار سنگینی انجام نمیدم فقط کارای خونه و ناهار شامه

ولی همینا انقد خستم میکنه ک ب تایم برنامه خودم نمیرسم

اهدافتو بنویس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مگه اشپزی چقدر زمانت رو میگیره

برا هروعده یک ساعت نهایتا

ولی خیلی خسته میشم

میگم که اراده اش رو ندارم…فقط پای گوشی و برنامه های الکی ام…تا میخوام برم سراغ برنامه های مفیدم خوابم میاد احساس خستگی و کسلی میکنم

انگار انگیزه ی کافی ندارم واسش