کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
بعضیا فکر میکنن تو فضای مجازی دهنشون رو باز میکنن هرچی میگن واسشون گناه یا حق الناس نوشته نمیشه
یک عدد دختر انقلابی:) چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه» چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙 شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡ #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم. تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡