2777
2789
عنوان

اگه یه نفر توهین کنه

162 بازدید | 24 پست

اگه تونی نی سایت یک نفر توهین به مقدسات کنه چیکار باید کنم پلیسی چیزی پیگیری نمیشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محلش نکنید,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

به خدا واگذار کن 

اگه توهین کرد 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه بسپارش به خدا

بعضیا فکر میکنن تو فضای مجازی دهنشون رو باز میکنن هرچی میگن واسشون گناه یا حق الناس نوشته نمیشه

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡

خب ب پلیس گفتی چی میشه!

از عقاید تو بیشتر از قبل متنفر میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

چ کاریه خدایی واسه دردسر درست کردن نشینید پای سایت👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چقدر اینجا عجیبه

چراا

خب ب پلیس گفتی چی میشه! از عقاید تو بیشتر از قبل متنفر میشه

ولش