baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 عنوان کنکورر 144 بازدید | 21 پست من امسال دوازدهمم رشتمم تجربیهمدرسمون واقعا معلمای خوبی ندارهاصلا در حد کنکور درس نمیدن و خیلی وقتمونو سر کلاسای بیخود مثل ورزش و بهداشت و اینا میگیرنبه نظرتون امسالو غیر حضوری کنم و فقط خودم درس بخونم؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید. 1402/07/04 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23727 اجازه میدن؟؟ اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
sweet_candy عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 785 صد در صد بهتره من پارسال دوازدهم بودم اگه بدونی چقدر رفتم دنبالش نمیشه مدارس غیرانتفاعی میشه فقط اونم با پول
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 ن چون خودتم نمیخونی من خودم مشاور دارم و تابستونو خودم خوندم از بابت کنکور اوکیمترسم از نهاییاست قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 اجازه میدن؟؟ نه مجبورم برم یه مدرسه ی دیگه قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23727 صد در صد بهتره من پارسال دوازدهم بودم اگه بدونی چقدر رفتم دنبالش نمیشه مدارس غیرانتفاع ... این همه پول بدی بری غیر انتفاعی دوباره پول بدی که نری مدرسه😂😂 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 صد در صد بهتره من پارسال دوازدهم بودم اگه بدونی چقدر رفتم دنبالش نمیشه مدارس غیرانتفاع ... رفتی مدرسه از بابت نهاییا اوکی نبودی؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
sweet_candy عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 785 این همه پول بدی بری غیر انتفاعی دوباره پول بدی که نری مدرسه😂😂 همون پارسال سوال کردم کلا رو هم نزدیک 12 ملیون میشد بیخیال شدم
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 این همه پول بدی بری غیر انتفاعی دوباره پول بدی که نری مدرسه😂😂 من مدرسم نمونه دولتیه همینجوریش ۳ تومن پول دادماز یه جا پرسیدم که غیر حضوریه اونم ۳ یا۴ تومن بود قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
sweet_candy عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 785 رفتی مدرسه از بابت نهاییا اوکی نبودی؟ من زنگای بهداشت اینا مثلا میشینم عربی میخوندم کلا خودم خوندم، نهایی خوب بود
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 من زنگای بهداشت اینا مثلا میشینم عربی میخوندم کلا خودم خوندم، نهایی خوب بود جدی؟ یعنی بخاطر معلمات نبود که نهایی رو اوکی دادی فقط خودت خوندی؟میشه خوند به نظرت؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 اره بابااااا زبان ک من کلاس زبان رفتم بلدم عربی هم خودم خوندم کتابم نداشتما، قواعد رو ی فیلم ... ایول بهت اینجوری واقعا عالی میشه معدلتو چند شدی؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
purplerese عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 944 نه مدرسه با تموم وقت گیریش عامل انگیزست اینو تمام بچه هایی که کرونا مدرسه نرفتن فهمیدن یکیشون خودمبدبخت این قضیه شدم نکناینکارو