2777
2789
عنوان

کنکورر

144 بازدید | 21 پست

من امسال دوازدهمم رشتمم تجربیه

مدرسمون واقعا معلمای خوبی نداره

اصلا در حد کنکور درس نمیدن و خیلی وقتمونو سر کلاسای بیخود مثل ورزش و بهداشت و اینا میگیرن

به نظرتون امسالو غیر حضوری کنم و فقط خودم درس بخونم؟

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چون خودتم نمیخونی

من خودم مشاور دارم و تابستونو خودم خوندم از بابت کنکور اوکیم

ترسم از نهاییاست

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

صد در صد بهتره  من پارسال دوازدهم بودم اگه بدونی چقدر رفتم دنبالش نمیشه  مدارس غیرانتفاع ...

این همه پول بدی بری غیر انتفاعی دوباره پول بدی که نری مدرسه😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

صد در صد بهتره  من پارسال دوازدهم بودم اگه بدونی چقدر رفتم دنبالش نمیشه  مدارس غیرانتفاع ...

رفتی مدرسه از بابت نهاییا اوکی نبودی؟

این همه پول بدی بری غیر انتفاعی دوباره پول بدی که نری مدرسه😂😂

من مدرسم نمونه دولتیه همینجوریش ۳ تومن پول دادم

از یه جا پرسیدم که غیر حضوریه اونم ۳ یا۴ تومن بود

من زنگای بهداشت اینا مثلا می‌شینم عربی میخوندم  کلا خودم خوندم، نهایی خوب بود

جدی؟ یعنی بخاطر معلمات نبود که نهایی رو اوکی دادی فقط خودت خوندی؟

میشه خوند به نظرت؟

اره بابااااا زبان ک من کلاس زبان رفتم بلدم  عربی هم خودم خوندم کتابم نداشتما، قواعد رو ی فیلم ...

ایول بهت اینجوری واقعا عالی میشه معدلتو چند شدی؟