baby_shark مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 عنوان کنکورر | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست من امسال دوازدهمم رشتمم تجربیهمدرسمون واقعا معلمای خوبی ندارهاصلا در حد کنکور درس نمیدن و خیلی وقتمونو سر کلاسای بیخود مثل ورزش و بهداشت و اینا میگیرنبه نظرتون امسالو غیر حضوری کنم و فقط خودم درس بخونم؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید. 1402/07/04 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 نه مدرسه با تموم وقت گیریش عامل انگیزست نمیشه واقعامعلمامون درحد کنکور نیستن اصلا خودمم مشاور دارم میتونم درس بخونمچه کار کنم به نظرت؟ قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 اینو تمام بچه هایی که کرونا مدرسه نرفتن فهمیدن یکیشون خودم بدبخت این قضیه شدم نکناین ... منم دوست دارم برم مدرسه اما خیلی وقت گیرهمعلما سر درسای بیخود اجازه نمیدن بریم تست بزنیماز مدرسم که میام خیلی خسته میشم قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
momo_j عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 1967 نریابه هیچ وجه نرو ولی حتماااا سلامت و این چرندیات رو تو خونه بخون نهایی داری
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 نریا به هیچ وجه نرو ولی حتماااا سلامت و این چرندیات رو تو خونه بخون نهایی داری میترسمممخودم دارم میخونم اما بعضیا میگن برو قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.
purplerese عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 944 نریا به هیچ وجه نرو ولی حتماااا سلامت و این چرندیات رو تو خونه بخون نهایی داری شما تجربه غیر حضوری بودن داری؟؟؟
purplerese عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 944 نمیشه واقعا معلمامون درحد کنکور نیستن اصلا خودمم مشاور دارم میتونم درس بخونم چه کار کنم به نظرت؟ نمیدونم سطحت در چه حدیه؟؟
baby_shark مدیر استارتر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5983 نمیدونم سطحت در چه حدیه؟؟ سطحم بالاستهم تشریحی هم تستی قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.