2777
2789
عنوان

ناخن

117 بازدید | 17 پست

سلام من ناخن دستم خوبه خوشگل و کشیدس 

ولی ناخن پام ن اصلا قشنگ نیس 

ی جوری شده اعتماد ب نفس ندارم همش جوراب پامه 

نمیدونم چرا بغل ناخنم پوست پوست سفیده بنظرتون کرم اینا هست ؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا لاک میزنم ناخن پامو میخوره در صورتی ک دستم همش لاکه اوکیه 

میخوره منظورت چیه؟ لاکه بلند مبشع؟ ببین من خودم دست و پام ناخوناش کوچبک و گرد بود مال پامو اصلااااا دوس نداشتم یسری رفتم پدیکور مانیکور گذاشتم بلند شد ژلیش کردم شبی عکسا شد الانم همونجور مونده

میخوره منظورت چیه؟ لاکه بلند مبشع؟ ببین من خودم دست و پام ناخوناش کوچبک و گرد بود مال پامو اصلااااا ...

من فکر کردم میگی روی ناخن خودم لاک بزنم 🙂وقتی روی ناخن خودم لاک میزنم ترک میخوره 

باید برم همون ژلیش کنم

چ ویتامینی برم ویتامین بخورم 

کمبود ویتامین‌های B، A، E و C می‌تواند باعث لایه لایه شدن پوست اطراف ناخن شود

بعد داروخونه ها یسری کرم دارن بزنی خوب میشه من خودم اول میکندم پوستارو بعد ارتودنسی کردم از سرم افتاد دبگه ام پوسته نشد

میخوره منظورت چیه؟ لاکه بلند مبشع؟ ببین من خودم دست و پام ناخوناش کوچبک و گرد بود مال پامو اصلااااا ...

ی سوال این ژلیش هر چند وقته؟؟؟؟مثل کاشت هرماهه،؟

کمبود ویتامین‌های B، A، E و C می‌تواند باعث لایه لایه شدن پوست اطراف ناخن شود بعد داروخونه ها یسری ...

حالا خداروشکر دستم نیس فقط پامه....باید ویتامینم بخورم فقر ویتامین دارم