2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 47 پست
نظر خانواده شما چیه؟ حامیتون هستند برای جدایی و بعد از اون؟

حامی ک هستن ولی آخه پدرم اینا روستان. من اصن خودم نمیتونم برگردم اونجا. تنها زندگی کردن هم ک تبعات خودشو داره. 

بعد ۷ سال اگ بخاد بره چی؟ ترجیح میدم اگ قراره ازش دل بکنم همین حالا باشه تا ۷ سال دیگه. هرچند مطمینم ...

۷ تا ۹ اگر دختره دسته پدره بعد خود بچه تصمیم میگیره،شاید اون موقع بگه دیگه بچه رو نمیخوام،زن میگیره و زنه بچه رو نمیخواد، ولی الان به فکر الانت باش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قلبم هزار تیکه شده😔 آخه من موندم وقتی همه چیز زندگیمون خوبه چرا این کارو کرده. خودشم ک اصلا توضیح ن ...

میفهمم چی میگی، درک میکنم، شما فقط در حد چت تجربه کردی، من بیشتر ... 

اکثر مردها همینن، من به ندرت مردی دیدم که خیانت نکنه، مردهایی که خوب هستن، کمتر و به قول تو در حد چت، مردهای دیگه هم با توجه به شخصیت و مزاجشون بیشتر و بیشتر... 

شاید مطالعه کردن در مورد مردها و شخصیت و ویژگی‌هاشون بتونه بهت کمک کنه که نسبت به شوهرت شناخت پیدا کنی و راحت‌تر زندگیتو مدیریت کنی. رفتن پیش مشاور خانواده هم خوبه.

عزیزم هر کسی امکان خطا براش هست.

من نمی‌گم خیانت خوبه یا توجیه نمیکنم. ولی خیانتی که جنسی نباشه و همسرت عمیقاً پشیمان باشه میتونی درمان کنی.

بیشتر فکر کن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
حق طلاق و گرفتم. ی تیکه زمین کوچولو هست ب اسممه. و ی سری طلا. قول داده بعد زایمان برام ماشین بگیره

خب خوبه عالیه .ببین بمون و میدون خالی نکن.بمون هر چی داره بزن به نام خودت.دیگه هم به روش نیار ولی خب حواست جمع باشه

وقتی بچه داری نباید به حرف این ادمهای احمق که میگن طلاق گوش بدی برای طلاق هیچوقت دیر نیس

۷ تا ۹ اگر دختره دسته پدره بعد خود بچه تصمیم میگیره،شاید اون موقع بگه دیگه بچه رو نمیخوام،زن میگیره ...

ولی اگر بردتش چی؟ من ۷ سال زندگیمو بزارم پای بچم ک اونا ببرن بعد بگن تربیت و بچه ماست؟ اگ بهم تعهد و حضانت همیشگیشو بده همین فردا میرم 

خب خوبه عالیه .ببین بمون و میدون خالی نکن.بمون هر چی داره بزن به نام خودت.دیگه هم به روش نیار ولی خب ...

متاسفانه این دختره از زمان مجردی شوهرمو میخاسته. لعنتی ازدواجم نمیکنه بره گم شه😔

متاسفانه این دختره از زمان مجردی شوهرمو میخاسته. لعنتی ازدواجم نمیکنه بره گم شه😔

اگر فقط یه شخص خاص هست، سعی کن اون دخترُ بترسونی تا دست از سر زندگیت برداره. احتمالاً اونه که همش شوهرتو قلقلک میده تا چت کنه و خیانت کنه. 

حامی ک هستن ولی آخه پدرم اینا روستان. من اصن خودم نمیتونم برگردم اونجا. تنها زندگی کردن هم ک تبعات خ ...

ببینید حالا که باردار هستین قضیه خیلی فرق میکنه از شوهرتون حق طلاق بگیرید یا بگید خونه یا ماشین هر چی داره بزنه به نامتون بالاخره باید بترسه همسرتون نباید راحت کوتاه بیاین

ولی اگر بردتش چی؟ من ۷ سال زندگیمو بزارم پای بچم ک اونا ببرن بعد بگن تربیت و بچه ماست؟ اگ بهم تعهد و ...

بببن راضیش کن تا حضانت کامل رومحضری و کتبی ازش بگیری.ولی اسم طلاق و رفتن رو نیار.بمون و زندگیتو بساز

مطمئن باش اینده روشنی در برابرت نیست با طلاقت.همه مردها خیانت میکنن مهم اینه که بتونی چیزاشو به نامت بزنی که زدی .بمون خرج کن حالشو ببر

اون دختره ج ن ده هم شوهر بکن نیست.اون نشه یکی دیگه .بچسب به شوهرت

با زرنگی ازش بگیر.بگو برای اینکه بتونم کنار بیام با خیانتت حضانت رو بهم بده دلم قرص باشه به زندیگون

نمی‌ده بخدا چون می‌دونه من ازش دل کندم اگ حضانت دخترمو هم داشته باشم عمرا نمیمونم. قبلا باهاش بحث اینارو کردم