2789
عنوان

طلاق

565 بازدید | 47 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر. خانما توروخدا اول کاری بگم ک کسی سرزنشم نکنه چرا باردار شدی بخدا من اگ میدونستم تو این چندماه این اتفاقات میفته ک باردارنمیشدم. هم خودمو اسیر کنم هم این بچه رو آواره.

خانما شوهرم دست و دلبازه

خانوادش محترمن

بددل نیست

احترام خانوادمو داره

نمیدونم قابل دوسم داره یا ن ولی همه کاری انجام میده تو خونه بیرون یا هرچی. 

اما ی مشکل خیییییلی بزرگ هست اونم اینکه بهم خیانت کرده. بعید می‌دونم جنسی بوده باشه اما همون چت و پیامکش هم برام سخته. گاهی میگم بخاطر دخترم بمونم گاهی دیوانه میشم میگم ن. میشه کمکم کنید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه داری ن نرو وایییییییییی نمیدونی مثل بدبخت میشه

اول اینکه ادبش کن شوهرتو

به چشم حامی مادی نگاش کن 

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

اگه یه بار بوده و اولین بار بنظرم یه فرصت بده

انسان خطا و اشتباه میکنه

اینایی که شعار میدن خیانت هیچ توجیهی نداره تو شرایطش نبودن یا اینکه نمیدونن هر انسانی آستانه تحملی داره.

البته آدمای هرزه که کارشون خیانته‌رو من میگم باید در کمترین زمان ممکن انداخت دور

اما اینکه یکبار بلغزی از هیچ کس بعید نیست

بچه داری ن نرو وایییییییییی نمیدونی مثل بدبخت میشه اول اینکه ادبش کن شوهرتو به چشم حامی مادی نگاش ...

متاسفانه ب شدت آدم مهرطلبی هستم. نمیتونم با پول خودمو گول بزنم. 

ازش امتیاز بگیر و بهش فرصت بده... همسرت ویژگی‌های خوب زیادی داره که بتونی ببخشیش.

فرض کن طلاق هم بگیری، چطور باید بچه رو بزرگ کنی؟ بچه تا یه سنی بمونه پیش تو، بعد پیش باباش، بچه خیلی آسیب میبینه. در کنار اینها، فرض کن دوباره بخوای ازدواج کنی، از کجا معلوم طرف این ویژگی‌های خوبُ داشته باشه، خیانت هم نکنه؟ شناختن و ساختن یه زندگی جدید خیلی سخته. همینی که داری رو بساز. به قول قدیمیا به جای اینکه بندازیش دور، تعمیرش کن. 

بخاطر چت طلاق نگیر مشکلات بزرگتری هس تو زندگیا که خودم همشو چشیدم

خیانت

طلاق

بیکاری

اعتیاد

بد دلی و بدبینی

جداشدم دوباره ازدواج کردم و همسرم درعین خوش اخلاقی معتاد شده و منم و یه بچه 

اما واقعا اگه همه جوره خوبه نکن اگه اخلاقش خوبه چتشو هم سعی کن کمرنگ کنی تو ذهنت سخته هاااا میدونم ولی دیگه از طلاق بهتر چون بنظرمن مشکل جدی ای نیست هرچند که رنج بزرگیه

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
اولین بار بود کار همسرتون؟ واینکه خانواده تون حامی شما هستند چه حین جدایی. چه بعد؟

اولین بار نبود اما خییییلی وقته گذشته بود با اجازه مشاورم باردار شدم. اصلا فکرنمیکردم اینجوری بشه