2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 47 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخاطر چت طلاق نگیر مشکلات بزرگتری هس تو زندگیا که خودم همشو چشیدم خیانت طلاق بیکاری اعتیاد بد د ...

😔😔😔 آخه من دیوانه وار دوسش داشتم بی لیاقتو. هیچ مشکلی بجز همین خیانتش نداشتیم 

چقدر راحت واسه هرچیزی بعضیا به اسی نسخه طلاق میدن

ولی تنهازندگی کردن هم سخته 

اسی و دوستان لطفا تاپیک آخرمن هم بیاین🙏🥺❤️❤️

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
ازش امتیاز بگیر و بهش فرصت بده... همسرت ویژگی‌های خوب زیادی داره که بتونی ببخشیش. فرض کن طلاق هم بگ ...

قلبم هزار تیکه شده😔 آخه من موندم وقتی همه چیز زندگیمون خوبه چرا این کارو کرده. خودشم ک اصلا توضیح نمیده

اکثر اقایون محترم بخاطر،خیانت ک از سر خریت بوده امتیازمیدن ب خانوم ک موندگارباشه و جارنزنه

امتیاز بگیر ،تودستت چیزی باشه ک حالااااا اگ اینده ای خاسی جداشی لنگ نمونی

تا استخونام کشیدم ک میگم

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

امیدوارم که بعدازینم هیچ مشکلی باهم نداشته باشین عزیزدلم

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
اکثر اقایون محترم بخاطر،خیانت ک از سر خریت بوده امتیازمیدن ب خانوم ک موندگارباشه و جارنزنه ...

حق طلاق و گرفتم. ی تیکه زمین کوچولو هست ب اسممه. و ی سری طلا. قول داده بعد زایمان برام ماشین بگیره

اولین بار نبود اما خییییلی وقته گذشته بود با اجازه مشاورم باردار شدم. اصلا فکرنمیکردم اینجوری بشه

دوباره برید پیش مشاور و در جریان بزاریدش، ببین من کار شوهرتو توجیح نمیکنم و میدونم این کارش چقدر برات سخته ولی زمونه خراب شده یه نفر هم میخواد خوب باشه دوستان و محیط و اطرافیان نمیزارن، مردها هم برای کم نیاوردن حاضرن هر کاری کنن، ولی شوهرت و خانوادش خیلی خوبن سعی کن کتار بیای ولی بهش بگو،حق طلاق و حق حضانت رو باید بدی به من محضری وگرنه طلاق میگیرم بزار دفعه بعد تو ذهنش باشه چی در انتظارشه

بببین بچه داری با عجله واحساساتی تصمیم نگیر.مگه طلاق کشکه؟ بمون و درستش کن

اگه به روش اوردی و پشیمونه ؟ خیلی خوبه بالاخزه انسان هست و اشتباه میکنه

به خودت و بچت برس بیشتر از قبل .

هر روز براش خرج بتراش.بگو چیزی از داراییش به نامت بزنه به خاطر این کاری که کرده

حق طلاق و گرفتم. ی تیکه زمین کوچولو هست ب اسممه. و ی سری طلا. قول داده بعد زایمان برام ماشین بگیره

ماشینو هم بگیرربنامت کنها

تا میتونی جم کن

از مردی ک خیانت میکنه باید کلی جم کرددست خالی نباشی

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

ببخشید ک اینطور میگم ولی میتونه بخاطر این باشه ک  هیچ مشکلی نداشتین....انقدر باید چیزای بزرگ ازش بخوای ک همش دنبال پول درآوردن باشه وقت چیز دیگ نداشته باشه....

بنظرم ببخش ولی راحت نه....بذار عذر میخوام به غلط کردن بیافته.‌...سخت ببخش ک فکر کنه میخوای نبخشی دیگ....نذار بفهمه بخاطر بچه موندی بگو بچمم مال تو من آدم خیانت کار نمیخوام....حتی اگ میتونی خونه تی چیزی ب اسمت کنه بعد ببخش بخاطر ارزش مادی نمیگم....بخاطر اینکه دیگ داره اشتباه میکنه یادش بیافته اون سری سخت بخشیدی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔