مامانو داداشم مسافرت بودن ، دیشب برگشتن بابام هی ب داداشم گفته آچار کو ، اچارو برداشتی ، اینم گفته من برنداشتم ، خلاصه دعوا شده و داداشمو زده ( مامانم بود نجاتش داده، بابامم گفته پسرت از خونه بره ، ک مامانم میگه پس منم میرم
از خونه میرن ، منم خیابان بودم دیدم داداش و مامانم دارن میرن ، گفتم کجا ، گفت بابات مارو انداخته بیرون ،
رفتم خونه گفتم چیشدع چرا انداختی مامان و داداشمو بیرون ؟ گفتم ن پدر خوبی بودی ن شوهر خوبی ، واقعاً برات متاسفم بعد کمی بحث کردیم و بلند شد منوب حد مرگ زد
جالب اینه ک منو داشت خفه میکرد زنگ زده ب پلیس میگه پسرم منو زده ( من دماغمو یک ماهه ترمیم کردم ، دماغمو تو صورتم پیچوند له کرد ) خفم میکرد سیلی میزد ،حدود یک ربع داشت منو میزد
بچه ها داشتم جون میدادم ک یهو زنگ خونه خورد ( داداشم بود). بابام ترسید یه لحظه دستشو برداشت بدو بدو گریه کنان رفتم درو باز کردم جیغ و داد کردم
مامانمم اومد بابام رنگ و روش پرید گفت من مریمو نزدم
منم گریه امانم نمیداد سوار ماشین داداشم شدمو رفتیم پاسگاه صورت جلسه نوشت و رفتم پزشک قانونی ، امروزم میرم شکایت کنم ، دیشب پیام داده ب مامانم منو تهدید کرده اگ شکایت کنه فلان میکنم بهمان میکنم
اینم بگم من همین امروز اساس کشی دارم خونه اجاره کردم ۳_۴ ماه بود خونه بابام بودم
قبلاً هم خونه مستقل داشتم