2777
2789
عنوان

دیشب بابام ب حد مرگ کتکم زد 💔

2477 بازدید | 31 پست

مامانو داداشم مسافرت بودن ، دیشب برگشتن بابام هی ب داداشم گفته آچار کو ، اچارو برداشتی ، اینم گفته من برنداشتم ، خلاصه دعوا شده و داداشمو زده ( مامانم بود نجاتش داده، بابامم گفته پسرت از خونه بره ، ک مامانم میگه پس منم میرم 

از خونه میرن ، منم خیابان بودم دیدم داداش و مامانم دارن میرن ، گفتم کجا ، گفت بابات مارو انداخته بیرون ،

رفتم خونه گفتم چیشدع چرا انداختی مامان و داداشمو بیرون ؟ گفتم ن پدر خوبی بودی ن شوهر خوبی ، واقعاً برات متاسفم بعد کمی بحث کردیم و بلند شد منوب حد مرگ زد 

جالب اینه ک منو داشت خفه میکرد زنگ زده ب پلیس میگه پسرم منو زده ( من دماغمو یک ماهه ترمیم کردم ، دماغمو تو صورتم پیچوند له کرد ) خفم میکرد سیلی میزد ،حدود یک ربع داشت منو میزد 

بچه ها داشتم جون میدادم ک یهو زنگ خونه خورد ( داداشم بود). بابام ترسید یه لحظه دستشو برداشت بدو بدو گریه کنان رفتم درو باز کردم جیغ و داد کردم 

مامانمم اومد بابام رنگ و روش پرید گفت من مریمو نزدم 

منم گریه امانم نمی‌داد سوار ماشین داداشم شدمو رفتیم پاسگاه صورت جلسه نوشت و رفتم پزشک قانونی ، امروزم میرم شکایت کنم ، دیشب پیام داده ب مامانم منو تهدید کرده اگ شکایت کنه فلان میکنم بهمان میکنم

اینم بگم من همین امروز اساس کشی دارم خونه اجاره کردم ۳_۴ ماه بود خونه بابام بودم 

قبلاً هم خونه مستقل داشتم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

پیشونم کبود شده باد کرده 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازش نمیگذره مطمئن باش .تاوانش وهم تو این دنیا میده هم تو اخرت .چن سالته 

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
حتما شکایت کن بندازش زندان یه آب خوش از گلوی همه بره پایین

شکایت میکنم رفتم پاسگاه ، پلیس گفت حواستون باشه پدر بچشو بکشه هم مجرم حساب نمیشه داداش کوچولو دارم😪💔

شکایت میکنم رفتم پاسگاه ، پلیس گفت حواستون باشه پدر بچشو بکشه هم مجرم حساب نمیشه داداش کوچولو دارم😪 ...

بله متاسفانه 

چون ولی دم خودشه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم