والله آلانیا ب زور کرایه میدن بعد غیرانتفاعی خرید خونه و...میتونه ولی ی پسته بادوم نمیتونه ا ...
مدرسه غیرانتفاعی رفتن فقط مال پولدارانیست..بخصوص توی شهرستانها شهریه اونقدرا مثل تهران نجومی نیست ..یه مقدارشو اول موقع ثبت نام میدن بقیشو قسط بندی میکنن.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه منم هرچیزی رو که میگه نمیخرم ولی دلم میسوزه برای خودم و عذاب وجدان میگیرم که چیزای موردعلاقشو نمی ...
بزرگترین اشتباه میکنی......مثلا تغذیه هر چی هست بده بهش.نزار عادت کنه به تغذیه گرون.....بعد مثلا اون آچیل یا چیزایی که میخواد آخر شب بیار براش تو خونه بخوره
بلاخره کسی ک توانایی خرید خونه و غیرانتفاعی رو داره حتما حتما میتونه آجیل هم بخره حتی کم
شما یک درصد فکر کن کسی نتونه تو اون کلاس چندین و چند بچه هستن حالا بچه ایشون نه یکی دیگه ضمن این که آدم وقتی خونه میخره دستش خیلی تنگ میشه من تو این وضعیت بودم خیلی سخت میشه زندگی
ضمن این که خوراکیهای روتین نیاورده بلوبری و توت فرنگی تو این فصل یا آناناس اینا میون های خاص و کرونی ان همه از پسش برنمیان
مدرسه غیرانتفاعی رفتن فقط مال پولدارانیست..بخصوص توی شهرستانها شهریه اونقدرا مثل تهران نجومی نیست .. ...
آره بابا،همین کرجش یه خانومی با آب و تاب میگفت بیست تومن پول گرفتن،خب بیست تومنم تو چندتا قسط میدادن،تهران هزینه مدرسه خوب زیر ۱۰۰ نیست اونم بدون غذا و سرویس
نه منم هرچیزی رو که میگه نمیخرم ولی دلم میسوزه برای خودم و عذاب وجدان میگیرم که چیزای موردعلاقشو نمی ...
برای دخترتون هرچه می خواد به مقداری که در توان تون هست تهیه کنید و تو خونه بدید بخوره. بهش بگید همون طور که دل تو خوراکی های دوست هات رو می خواد، ممکنه کس دیگری هم از خوراکی گرانقیمت شما هوس کنه ولی چون گرونه نتونه بخره. از الان بهش یاد بدید چیزهای گرانقیمت رو در جلوی کسی نخوره. از طرفی توی دلش هم نمونه
دختر من امروز اینقدر غر غر کرد اذیت کرد که یادم رفت برا پسرم قمقمه آبش بزارم اعصاب خرد شد حالا بچه ا ...
اخی. گناه داره.تا ظهر ...زنگ بزن به مدیرشون بگو که اگر لیوان یکبار مصرف دارن زنگهای تفریح ازیخچال بهش اب بده.. مدرسه پسرم که اینجوریه هرکی اب نیاورده میره دفتر بهش اب میدن.