2777
2789
والله آلانیا ب زور کرایه میدن  بعد غیرانتفاعی خرید خونه و...می‌تونه ولی ی پسته بادوم نمیتونه ا ...

مدرسه غیرانتفاعی رفتن فقط مال پولدارانیست..بخصوص توی شهرستانها شهریه اونقدرا مثل تهران نجومی نیست ..یه مقدارشو اول موقع ثبت نام  میدن بقیشو قسط بندی میکنن.

پارسا پسرمامان😍
عزیزم بهتره کوتاه نیاید لازم نیست هر چی دخترتون گفت سریع عمل کنید بهش مگ میشه آدم هر روز موز و پسته ...

اصلا ایشون تن بده خانواده های نیازمند چیکار کنن اونا هم مجبور میشن برن بخرن اخه خدارو خوش میاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که غیرانتفاعی مینویسی این خوراکیا براتون عادیه نه لاکجچری مسخرمون کردی ؟؟؟    

نه بخدا لاکچریه واسمون دختر 

کجا عادیه 

من آخرین بار یادم نمیاد آجیل خورده باشم همش برای بچه ها نگه میدارم 

مثل مادربزرگا که میزاشتن صندوقچه 😄

نه منم هرچیزی رو که میگه نمیخرم ولی دلم میسوزه برای خودم و عذاب وجدان میگیرم که چیزای موردعلاقشو نمی ...

بزرگترین اشتباه میکنی......مثلا تغذیه هر چی هست بده بهش.نزار عادت کنه به تغذیه گرون.....بعد مثلا اون آچیل یا چیزایی که میخواد آخر شب بیار براش تو خونه بخوره 

بلاخره کسی ک توانایی خرید خونه و غیرانتفاعی رو داره حتما حتما می‌تونه آجیل هم بخره حتی کم  

شما یک درصد فکر کن کسی نتونه تو اون کلاس چندین و چند بچه هستن حالا بچه ایشون نه یکی دیگه ضمن این که آدم وقتی خونه میخره دستش خیلی تنگ میشه من تو این وضعیت بودم خیلی سخت میشه زندگی 

ضمن این که خوراکیهای روتین نیاورده بلوبری و توت فرنگی تو این فصل یا آناناس اینا میون های خاص و کرونی ان همه از پسش برنمیان 

مدرسه غیرانتفاعی رفتن فقط مال پولدارانیست..بخصوص توی شهرستانها شهریه اونقدرا مثل تهران نجومی نیست .. ...

آره بابا،همین کرجش یه خانومی با آب و تاب میگفت بیست تومن پول گرفتن،خب بیست تومنم تو چندتا قسط میدادن،تهران هزینه مدرسه خوب زیر ۱۰۰ نیست اونم بدون غذا و سرویس

والله آلانیا ب زور کرایه میدن  بعد غیرانتفاعی خرید خونه و...می‌تونه ولی ی پسته بادوم نمیتونه ا ...

خرید خونه داغونمون کرد هرچی درمیاد میره قسط و وام خونگی 

دروغم چیه عزیزم

نه منم هرچیزی رو که میگه نمیخرم ولی دلم میسوزه برای خودم و عذاب وجدان میگیرم که چیزای موردعلاقشو نمی ...

برای دخترتون هرچه می خواد به مقداری که در توان تون هست تهیه کنید و تو خونه بدید بخوره. بهش بگید همون طور که دل تو خوراکی های دوست هات رو می خواد، ممکنه کس دیگری هم از خوراکی گرانقیمت شما هوس کنه ولی چون گرونه نتونه بخره. از الان بهش یاد بدید چیزهای گرانقیمت رو در جلوی کسی نخوره. از طرفی توی دلش هم نمونه

دختر من امروز اینقدر غر غر کرد اذیت کرد که یادم رفت برا پسرم قمقمه آبش بزارم اعصاب خرد شد حالا بچه ا ...

اخی. گناه داره.تا ظهر ...زنگ بزن به مدیرشون بگو که اگر لیوان یکبار مصرف دارن زنگهای تفریح ازیخچال بهش اب بده.. مدرسه پسرم که اینجوریه هرکی اب نیاورده میره دفتر بهش اب میدن.

پارسا پسرمامان😍