2777
2789
نه اعتمادی که نکردم فقط به شوهرم گقتم که اونم ی ثانیه ذوق کرد بعد دیگه با روزای عادی براش فرقی نداره ...

🤣الان شوهر منم بااینهمه تاخیر حس میکنه من قطعا حامله ام هی بهش میگم بابا هنوز هیچی مشخص نیییییس 

ولی خیلی امیدواره ،اگه نباشم اون بیشتر ناراحت شه فک کنم 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوره چون بدن و رحم آماده میشه

امیدوارم اگه این ماه باردارنشم این حرف واقعا درست باشه 

چقدر منتظربودن سخته ....

🤣الان شوهر منم بااینهمه تاخیر حس میکنه من قطعا حامله ام هی بهش میگم بابا هنوز هیچی مشخص نیییییس&nbs ...

انشالله بارداری

ولی خیلی حس بدیه منم شوهرم فکر میکرد باردارم

رفتم آزمایش دادم با شوق و ذوق رفت جوابو بگیره

قبل برگشتنش به خونه پریود شدم🥴

انشالله بارداری ولی خیلی حس بدیه منم شوهرم فکر میکرد باردارم رفتم آزمایش دادم با شوق و ذوق رفت جوا ...

وای 🤦🤦🤦🤦🤦🤦اره منم ناراحتی خودم به کنار 

همسرمو موندم چیکار کنم قطعا خیلی  میخوره تو‌ذوقش

امیدوارم اگه این ماه باردارنشم این حرف واقعا درست باشه  چقدر منتظربودن سخته ....

باید بیخیال بشی . اینطور استرس و فکر بدتره. از روز ۱ تا ۱۰ پریودت هرشب و صبح خودت و شوهرت ۱ قاشق مرباخوری عسل و سیاه دونه نیم کوب شده که باهم مخلوط کردی بخورید . قرص فولیک اسید بخورید . اگه گرد نخل گیرت میومد میخوردی خیلی عالی میشد . 

وای 🤦🤦🤦🤦🤦🤦اره منم ناراحتی خودم به کنار  همسرمو موندم چیکار کنم قطعا خیلی  میخوره تو ...

من از قبل اقدام قشنگ از نظر روحی آمادش کردم😀گفتم زودی خسته نشی شاید تا یه سال نشه 

🤣الان شوهر منم بااینهمه تاخیر حس میکنه من قطعا حامله ام هی بهش میگم بابا هنوز هیچی مشخص نیییییس&nbs ...

انشالله که حامله ای اگه نشد ماه بعد صد در صد حامله باشی😍

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
باید بیخیال بشی . اینطور استرس و فکر بدتره. از روز ۱ تا ۱۰ پریودت هرشب و صبح خودت و شوهرت ۱ قاشق مرب ...

آره دقیقا منم تو. اون سه ماه عسل و. سیاه دونه میخوردم

کل شکمم رو با روغن سیاه دانه چرب میکردم، بعدش با یه شال دور شکممو. میبستم، کلا هم زیرم یه پتو. مینداختم موقع نشستن که رحم سرد نشه

باید بیخیال بشی . اینطور استرس و فکر بدتره. از روز ۱ تا ۱۰ پریودت هرشب و صبح خودت و شوهرت ۱ قاشق مرب ...

چشم عزیزم اسید فولیکو دوماهه میخورم 

صبحانه ام دوسین نداشتم ولی تو کل پریودیم عسل میخوردم 

ماه قبل خیلی مراقب بودم تو پریودیم طوری که اصن تو پریودی درد زیادی نداشتم اخه تو طب سنتی میگن پریودی نرماله که زیاد دردی نداشته باشید،خلاصه سر همین و این تاخیر حس میکردم این ماه بشه ،ولی خب دیگه میسپارم به خدا هرچی خواست اونه همون میشه‌....

آره دقیقا منم تو. اون سه ماه عسل و. سیاه دونه میخوردم کل شکمم رو با روغن سیاه دانه چرب میکردم، بعدش ...

پس منم حتما امتحان کنم