2777
2789

استاتر میتونم ی سوال بپرسم ؟

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقتیه بعد خوردن دوتا لقمه غذا ی حال بدی میگیرم احساس میکنم دل روده ام میخواد بیاد تو دهنم و ببخشید بی ادبیه بالا میارم بیشتر توی روز این حالو دارم 

کسلی بی حوصلگی رو شکم میخوابم حس درد توی شکمم دارم 

ممکنه از علائم بارداری باشه ؟

به بیبی زیاد دلخوش نیستم😐

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
چند وقتیه بعد خوردن دوتا لقمه غذا ی حال بدی میگیرم احساس میکنم دل روده ام میخواد بیاد تو دهنم و ببخش ...

نمیدونم دقیق ،تاخیر داشته پریودتم؟

چندوقته اقدامی ؟

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
نمیدونم دقیق ،تاخیر داشته پریودتم؟ چندوقته اقدامی ؟

هنوز به تاخیر نرسیده ی هفته دیگه موعوده 

اقدامی نبوده یهویی شد ی بیبی مثبت زد ولی اطمینانی ندارم 

زود رنج شدم شدید و همیشه انگاری کلافه ام غذا میبینم حالم بد میشع آب میبینم حالم بد میشه 

منم کلی علایم دارم کمردرد شدید ، یه دل دردریز دوسه روز که هی حس کردم میخوام پری بشم ولی نشدم ....سینه هام چندروزه یکم دردناک شده ولی بی بی که منفی شد اصن خیلی ناراحت شدم نمیدونم میگم شاید زود زدم چندروزم صبرکنم ببینم تا ۱۴ روز تاخیر نشد نهایتا میرم دکتر 

هنوز به تاخیر نرسیده ی هفته دیگه موعوده  اقدامی نبوده یهویی شد ی بیبی مثبت زد ولی اطمینانی ندا ...

خب اگ اونجوریه یه اون بی بی زیاد اعتماد نکن صبرکن موعد پریودت بشه 

یه هفته بعداون بزن 

منم حس میکنم باید چندروز دبگه صبر میکردم 

خب اگ اونجوریه یه اون بی بی زیاد اعتماد نکن صبرکن موعد پریودت بشه  یه هفته بعداون بزن  م ...

نه اعتمادی که نکردم فقط به شوهرم گقتم که اونم ی ثانیه ذوق کرد بعد دیگه با روزای عادی براش فرقی نداره🤣

احتمالا ماه بعد یا ماه بعدترش. چون پریودت عقب افتاده بدنت داره آماده میشه

امیدوارم 

خیلی برا این ماه امید داشتم همسرم که دیگه هیچییییی انقدر خوشحاله 😭😭😭اخه هنوز یذره امیددارم دوستم میگف بی بی چکش ۱۴ روز بعد مثبت نشون داده منم یه هفته که گذشت یه هفته دیگه میزنم به بیخیالی و اگه خبری نشد میرم دکتر آزمایش بنویسه برام

امیدوارم  خیلی برا این ماه امید داشتم همسرم که دیگه هیچییییی انقدر خوشحاله 😭😭😭اخه هنوز یذره ...

خب همین چشم انتظاری بدتره.بیخیال شو . اره احتمالش هست . باز مجدد تکرار کن