2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم جلوی مادرش

728 بازدید | 15 پست

سلام

دیروز با شوهرم وقتی مادرش توی ماشین بود‌بحثمون‌شد کلی حرف بهم‌زد جلوی‌مادرش بهم گفت بی پدرو مادر و ج...ده و هزارتا حرف دیگه دلم بدجور شکسته شدم مرده متحرک 

ما قرار بود بریم مهمونی یه شهر دیگه باید ظهر حرکت میکردیم به‌شوهذم گفتم تا میری به کارات می‌رسی چندجا‌کار داشت منم برم ارابشگاه وقتی اومد دنبالم مادرش باهاش بود اول کلی غرغر زد اول منم همش سکوت ‌‌‌‌‌‌‌بودم دیدم نه کوتاه نمیاد دیگه منم گفتم جلوی کسی دهنتو ببند حرف دهنتو بفهم و شروع کرد حرفای زشتی زدن بهم مادرشم سکوت کرده بود حرف نمی‌زد خدا می‌دونه چقدر خوشحال بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام تقصیر خودته 

سیاست داشته باش. حتی اگه اون شروع کننده دعوت بود شما نباید حرفی میزدی. با خنده میگفتی رشته الان مامان فکر میکنم همیشه این طوری بد اخلاقی 

بعدش که تنها شدید جرش می‌دادی 

منم اوایل جلوی خانواده شوهرم جواب شوهرمو میدادم دیدم بدتر اینا خوشحال میشن الان بحثی باشه هیچی نمی‌گم حتی لبخند میزنم که یعنی عین خیالم نیست بعداً حسابمو تو خونه باهاش تسویه میکنم. اتفاقا جدیدا خودش خجالت میکشه میاد معذرت خواهی

اره جلوی مادر اشغالش اونم حرف نمی‌زد که زشته با زنت اینجوری حرف نزن قشنگ معلوم بود خوشحالم شده 

دیگه فک کن این تحفه رو خودش زاییده و تربیت کرده بیشتر از این توقعی ازش نمیره

با احترام تقصیر خودته  سیاست داشته باش. حتی اگه اون شروع کننده دعوت بود شما نباید حرفی میزدی. ...

بخدا ده دقیقه حرف زد زد هیچی نگفتم دیگه دست بردار نبود منم فقط گفتم هزارلار گفتم جلوی کسی باهام اینجوری حرف نزن دهنتو ببند دیگه