2777
2789
اختلال خواب دارم شبا نمیتونم درست بخوابم با مدیتیشن خوابم میبرد که الان باز نمیشه 😑😑😑

سلام

اول که چک کن پرکاری تیرویید نداشته باشی چون ادم و بیخواب میکنه. 

اما اگر نداری، قرص ملاتونین بگیر ساعت ۹:۳۰ بخور و اصلا از ۹:۳۰ گوشی دستت نگیر برو تو رختخواب به ده نرسیده خوابی!! من یه دونه ملاتونین برام خیلی زیاده روز بعد اصلا نمیتوننم پاشم . ۱/۴ میخورم قشنگ تا ۷ صبح میخوابم و بعد بیدار میشم. 

ضمنا ملاتونین یه هرمونیه که بدن خودبخود باید ترشح‌کنه وقتی نمیکنه اینجور میشه. 

سعی کن اتاقت تاریک باشه و سر و صدام نباشه. موقع خواب گوشی و با فاصله از تختخوابت بذار دم دستت نباشه. سر یه ماه ساعت بدنت کار میکنه ده خوابی ۷ بیداررمیشی😃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر این درد وکیست لعنتی ک میگن تو سینمه روانیم کرده

کیست که فکر نداره! اگر کیست باشه خودشم میره! من یه بار دچار شدم چون قرص پروژسترون برا تنظیم پریود میخوردم انقد درد داشت وحشتناک. یادمه پنیک زده بودم فقط گریه میکردم. دکتر گفت تو راههای شیری خانم های جوان خیلیم مرسومه . قرص و قطع کردم خودش رفت😃

فکر این درد وکیست لعنتی ک میگن تو سینمه روانیم کرده

ایشالا خوب میشید نگرانی نداره ولی اگه میتونید داخل خونه سو تین نپوشید یا کمتر بپوشید روی هورمون و بافت سینه خیلی اثر داره سلامت باشید

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

منم باردارم۵روزه‌دیه‌زایمانم هست کلا استرس‌‌دارم تقربیا ی دوماه هست ساعت۵صب میخابم

وایی مبارک باشه خوش قدم و سلامت باشه نگران نباش مامان جان چند روز دیگه اینقدر درگیر نی‌نی‌ میشی میگی کاش میخوابیدم استرس نمی‌کشیدم کمبود خواب دارم😂 اینکه توی موقعیت استرس‌زا باشی و یادت بیاد خیلیای‌ دیگه هم این موقعیت رو داشتن از استرست‌ کم میکنه 

بیشتر در درجه اول پرستار ولی شغلای فنی خییلی نیاز داره مهندس آی تی و برنامه نویسی و... تحقیق کن ا ...

شما این تحقیقات رو خودتون انجام دادید یا مشاوری چیزی واسطه بوده؟

بیشتر در درجه اول پرستار ولی شغلای فنی خییلی نیاز داره مهندس آی تی و برنامه نویسی و... تحقیق کن ا ...

عزیزم درخواست دوستی دادم درمورد این موضوع سوالاتی دارم 

وایی مبارک باشه خوش قدم و سلامت باشه نگران نباش مامان جان چند روز دیگه اینقدر درگیر نی‌نی‌ میشی میگی ...

قربونت عزیز دلم خیلی ممنونم فداتم اره مامانم میگه بزا بیاد ایشاالله میگی کاش حداقل5دقیقه‌چشامو‌ببندم

درد بدیه هزینه‌شم زیاده کلا دردسره لعنتی

دردسر که چه عرض کنم 

از جمعه درد گرفت تا دیروز که بهم نوبت دکتر دادن شبا میرم اورژانس دوتا آمپول میزنم که بهتر بشم 

بعد که رفتم دکتر گفت خیلی عفونت داره نمیتونم الان کاری کنم فقط فعلا میتونم برات پانسمان کنم که اونم احتمال ورم وجود داره، پانسمان کرد دوساعت بعدش ورم کرد😭

الان رفتم پیشش برام 6 تا پلیسیرین 8هزار برای سه روز نوشت، رفتم داروخونه درمونگاه، نداشت 

بهم گفت خارج از درمونگاه این دارو رو بهت نمیزنن چون خیلی قوی. بعد گفت فقط باید قرص بخوری که عفونت خوب بشه و بتونم عصب کشی کنم 

بعدش رفتم مدرسه که بگم نمیتونم بیام این مدیر بی شعور برگشته میگه شما سال اخریا همش بهونه میارید و میخواید از مدرسه فرار کنید، حالا خوبه خودش میبینه دهنم ورم شدید داره، پدرم برگشت بهش گفت دخترم تابستون 12،13 ساعت درس میخونه مدير میگه مطمئن باش دخترت قبول نمیشه 

هیچ دیگه علاوه بر دندون درد و گوش و سرم هي دارم حرص میخورم اینم بدتر میشه 😭

تعبیرشو نگاه کردی ؟ شاید بخاطر فکر و خیال کابوس دیدی

خاب دیدم حموم بودم بعد انگاری تلویزیون خونم روشن شد بعد طرف رو به تلویزیون بود من‌پشتش هرچی صداش زدم جواب نداد رفتم از جلو نگاش کردم وای یه چشمش دراومده لود از گوشاش خون می اومد چنان جیغی زوم از خواب بیدار شدم