2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه به شوهرم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 49 پست

گلی سن هر دوتون کمه ی شوهر وابسته ب خانواده عاشق داریم با ی دختر ناز بالغ کارت سخت هست ولی شدنیه اول باید بیشتر روی همسرت کار کنی تا میتونی وابسته خودت و خونتون کن از لباس پوشش اشبزی ترز صحبت کردن همه و همه مهمه باید کاری کنی ک طاقت دوریت رو نداشته باشه بعد مرحله دو میشه رابطش با خانوادش رو نامحسوس کنترل کن تنها رفتن پیش خانوادش ممنوعه ولی تو این رو مستقیم بهش نمیگی هر وقت خواست بره بگو دلم گرفته منم میام دلم برا مامانت تنگ شده یا کلا ی بهانه ک خودت بهتر میدونی ولی حتما برو بعدش اگه هر روز میره هفته اول ۳ بار در هفته بعد دوبار یبار در هفته دوهفته یبار تا بشه ماهی یبار ب بهانه های مختلف نگهش دار موفق باشی عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جفتتون مغرورید و متاسفانه هنوز درک نکردید که توی زندگی من بودنتون جایی ندارد

شما که میگی هنوز جدا نشده خواستگار داری و یه عقد نافرجام داشتی

قبح طلاق برات ریخته و با کوچک ترین چیزی فکر می‌کنی زندگی به بن بست رسیده

و چون الان خواستگار داری پیش خودت میگی برای من هستن کسایی که سر و دست بشکونن ، پس چرا بشینم با این اره بدم و تیشه بگیرم 

این نشد ، بعدی که هست

غافل از اینکه شاید اون خواستگاری که ازش میگی بدتر از این نباشه بهتر نباشه

عزیزم دوسال اول ازدواج جنگه . جنگ 

دو نفر هم رو نمی‌شناسن .. عقاید فرق داره

ینی چی سه ماه پاشدی رفتی خونه بابات

پس فردا دور از جون خیانت کنه و بری خونه بابات ، میگه خیلی اینکه عادت داره بره

خونه‌ی پدر رفتن رو انقد بی ارزش نکن که براش عادی شه

بزار وقتی برو که کارد به استخوان رسیده و دیگه بریدی ، تا بفهمه اینبار دیگه جدیه

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

ولی شما داری اشتباه میری

اگر معتاد نیست ، دست به زن نداره ، رفیق باز نیست ، خسیس نیست ، بدبین نیست ، بددهن و فحاش نیست ، زن باز نیست ، حروم خور نیست پس میشه درست شه.

میترسم فرصت بدم دوباره تا یچیزی شد ولم کنه بره اونوقت دوباره باید بشینم ببینم مردم پشت سرم حرف میزنن

حرف مردم همیشه هست به نظرم برای خراب کردن همیشه فرصت هست جوری فکر ورفتارکن که چندسال دیگه ازرفتارولنتخابت پشیمون نشی تجربه شخصیم