2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه به شوهرم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دنبال بهونه س که مهرتو ببخشی 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

اگه دلت باهاشه اونم همینطور بهش فرصت بده مشکلت اونقدر حاد نیست بخوای جدا شین بالاخره صحبت یه زندگیه برید دوتایی مشاور مشکلتون انشالله حل میشه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

اینجا جای خوبی برای مشورت نیست   یا حداقل طرف صبح تاپیک بزن ک بچه مدرسه ای ها مدرسه باشن، چهار تا باتجربه نظر بدن 

همین دیروز تو یه تاپیک که دعوای زن و شوهری بود موضوعش، 

یکی نوشته بود جدا شو 

کوتاهم نمیومد از حرفش 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

خدا بهتر میدونه ولی خواهشا راحت گول نخور و مهریت رو نبخش چون الان جدیدا اکثر مردها با این ترفند ها زن ها رو خام میکنن که مهریت رو ببخش بعد یک ماه راحت زن رو میندازه بیرون و طلاق میده .

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
تواین سه ماه نیومد دنبالت؟خانواده اش چی میگن ؟اعتیاد؟رفیق بازی؟کاروکاسبی داره؟

خانوادش بهش میگن زنتو ول کن برات دختر ۱۵ ساله میگیرم 

مشکلی نداره فقط بحرف اونا گوش میده بعد دوباره برمیگرده

چرا یبار زنگ زد خیلی خوب باهام حرف نزد منم گفتم طلاق قطع کرد دیگه هیچ زنگی نزد

خب نمیشه زیاد بهش تکیه کرد ولی توام زود کوتاه نیا(مهریه ببخشم و فلان.نکن!)الان وقت شرط گذاشتن توعه(اگه میبینی راغب به زندگی هست)  توام شرط رفتن به مشاوره رو بزار

برای زندگیت بجنگ  برای طلاق وقت هست

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

کاش من الان بجای تو بودم وبچه نداشتم

تا با  در کو ......نی پرتش میکردم بیرون

مردی که بره 

باید گم بشه و از زندگیتم بره

مهریه تم بگیر

اگرم برگشتی از این مرد بچه دار نشو

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....