راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوتا پسر دارم ب نظرم روز تخمک گذاری و بعدش پسر میشه
اتفاقا من اقدام دخترم دقیق شبی که تخمک آزاد شد و حوالیش اقدام داشتم دختر شد برا پسرم بلافاصله بعد از پریود اونم بگم خداخواسته بود پسرم...از نظر بوعلی سینا هم برا پسر باید بلافاصله بعد از پریود اقدام کرد ولی دکترای الان میگن شب تخمک گذاری احتمال بیشتره
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
با هیچ روشی پسردار نمیشی فقط باید اون بالاسری بخاد..من هرکاری که برای پسردارشدن به ذهنت میاد رو کردم...ولی دختر شد اولش ناراحت بودم ولی الان خداروشکر میکنم که دوتا دختر دسته گل دارم...صلاحم این بوده که پسر نداشته باشم..راضیم به رضاش..الان دختردومم دوسالشه به پسردارشدن فکرم نمیکنم اصلا
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.