عزیزم خدا رو خوش نمیاد تا کسی سوال میکنه راجع به این موضوع دلش رو میشکنید .حالا اگر بگن دختر دار شدن با کلاسی حساب میشه ؟علاقه اش اینه پسر داسته باسه جرم نیست که
من خودم جنسیت اصلا برام مهم نیست ولی کسی که براش مهمه نباید به رژیم و اینا اکتفا کنه
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
سردخترم هرررررررکارررررر بگی کردم که پسر بشه نشد دومیو خداخواسته باردار شدم و پسر شد همه این کارا که میگن شاید ۲۰ درصد تاثیر بذاره زیاد خودتو درگیر نکن
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
یکی پسر دوس داره یکی دختر دوس داره یکی دوس داره از هر دو جنس بچه داشته باشه یکی بچش اصرار داره خواهر میخوام یا برادر میخوام. روزی پنجاه نفر تاپیک میزنن دختر میخوان
چرا یاد نمیگیرید خواست هر کسی به خودش ربط داره ؟ و نباید به کسی توهین کنید
خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست ️🙂❤️.