2777
2789
خز حق بهتر از حق بی معنیه

حقم نبود اخه

چون شاید پسر دوست داره هرکی ی جنسیتی خب دوست داره اومدیم یکی دختر دوست داش اونم اینجوری میگفتید؟ 

چ ربطی ب تاج و تخت داره ی جمله یاد گرفتید همه جا همه رو میسابید

رُکَم خیلیم زیاااد *کاربری دست دو نفره😒چالشم : https://harfeto.timefriend.net/17015059903239
الان میریزن سرت ینی کسی حق نداره پسر دوست داشته باشه باید دختر دوست داشته باشه کسی ک دختر دوست دار ...

دوست داشتن ساده با اینکه در به در دنبال انجام شدن این موضوع باشه که بعد منجر به فرق گذاشتن بین همون دختر و پسر میشه، خیلی فرق داره.

🗝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیگه جون ندارم . بیچاره ام کردن بخدا . یعنی ی وقت یک ساعتی ندارم

پسرا خیلی انرژی از آدم میگیرن، انشالله عاقلتر و آرومتر میشن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الان میریزن سرت ینی کسی حق نداره پسر دوست داشته باشه باید دختر دوست داشته باشه کسی ک دختر دوست دار ...

مردم ما قرار نیست یاد بگیرن سرشون تو کار خودشون باشه و برا بقیه تکلیف تعیین نکنن

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
دوتا پسر دارم ب نظرم روز تخمک گذاری و بعدش پسر میشه

اتفاقا من اقدام دخترم دقیق شبی که تخمک آزاد شد و حوالیش اقدام داشتم دختر شد برا پسرم بلافاصله بعد از پریود اونم بگم خداخواسته بود پسرم...از نظر بوعلی سینا هم برا پسر باید بلافاصله بعد از پریود اقدام کرد ولی دکترای الان میگن شب تخمک گذاری احتمال بیشتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

با هیچ روشی پسردار نمیشی فقط باید اون بالاسری بخاد..من هرکاری که برای پسردارشدن به ذهنت میاد رو کردم...ولی دختر شد اولش ناراحت بودم ولی الان خداروشکر میکنم که دوتا دختر دسته گل دارم...صلاحم این بوده که پسر نداشته باشم..راضیم به رضاش..الان دختردومم دوسالشه به پسردارشدن فکرم نمیکنم اصلا

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
ای بابا خب دوس دارن از هردو میوه داشته باشن انقدر راحت طعنه نزنین

عادت دارن تلخ باشن یاد ولی یاد نمیگیرن دخالت نکنن

هرکس یه جنسیت دوست داره 

الان دختر گفتع بود عزیز بود 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

2790
2778
2791
2779
2792