2777
2789
عنوان

پدرم به ازدواج خیلی بد بین شده

201 بازدید | 12 پست
جدیدا تو اطرافیانم خیلی زیاد شده که نامزدیشون بهم خورده و یا عقد کردن و جدا شدن یا عروسی کردن و کلی مشکل دارن و اختلافات زیاد و متفاوت ! بابام میگه نمیذارم تو ازدواج کنی و به آسونی هر خواستگاری رو قبول نمیکنه که بیان خونه و باید از هفت خوان رستم بگذرن تا بذاره بیان و آشنا بشیم
کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میدونم حق داره ولی همه که زندگیشون بد نیست خیلیا هم ازدواج خوب و موفق داشتن ولی بازم اجازه نمیده خواستگار بیاد برام حد اقل برای آشنایی
یعنی اینکار درستیه که خواستگارو بدون فرصت شناخت رد کنه فقط بخاطر اینکه ممکنه در آینده مشکلی بوجود بیاد؟
آره خیلی خیلی سختگیره و بدبین حتی نذاشت دانشگاه برم بخاطر محیطش ولی خب منم که هول ازدواج نیستم بچه هم نیستم هر کسی اومد قبولش کنم نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنم یخورده دیدشو عوض کنم
متاسفانه بابام یه اخلاقی داره که فقط کارای خودشو درست ومعقول میدونه و حرف هیچکسیو قبول نداره