کارخوبه، خدا درست کنه سلطان محمودخر کیه؟! خوب و بد ما به بالاسریمون👆 مربوطه شما گو خور کی باشی که قاضی گری کنی؟؟ هااا دایی؟! وابسته به الله فقط خدا لایق اعتمادِ از آدماش بکش بیرون" شما بش میگین کارما ما میگم عدالت خدا" قربون عدالتش که با کسی تعارف نداره یکی بزنی ده تا میخوری دهنت سرویسه نزن دری را با انگشت که میزنن درت را با مشت
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
"همون یه من جدیدم😉همونقدر که مستربین عروسکش و دوست داشت دوست دارم 🧸من خودمو دوست دارم چون اولین قانون زندگیم برای پیشرفت اینه که اول خودمو دوست داشته باشم، خودمو دوست دارم با اخلاق تندم ، با بی حوصلگیم ، با سخت گیریم .. خودمو دوست دارم چون انقد قویم که بادی به هر جهت نباشم 😉 با بالا رفتن سن هیچ تاثیری در سطح شعور ندارع، نهایتا یه بیشعور پیر میشی که فکر میکنی هر چیزی که بقیه میگن باید به خاطر سنت قبول کنن و احترام بزارن!طبیعت هوشمنده♻️
خونه ی ما دورِ دوره پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
Intpبودم و میمانم و خواهم ماند🗿🚬 حرف داشتی بام بیا ناشناسم دوس داشتم ج میدم دوس نداشتم تو خماری میزارمت ، شخصی مخصی و چ میدونم فدات شم قربونت برم نداریم ، احیانا دلم براتون باربیکو شد ب روتون خندیدم هوا برتون نداره🖤🗿🚬ج بعضی کامنتارو نمیدم ن لایک ن ریپ ، چون وقت و حوصله ندارم ی نافهم و فهمیده کنم.👍
اسم کاربری من"خر بوریدان" اسم یه تناقض هست که اسمش رو از فیلسوف فرانسوی آقای ژان بوریدان گرفته.به موقعیتی میگن که فرد بین دو انتخاب عقلانی یا عقلایی گیر میکنه و غالبا انقده بین انتخاب ها تعلل میکنه که هر دو فرصت از دست میره . همه ما توی زندگی بارها توی این موقعیت بوده ایم.
فوقش دو روزه میمیره نگران نباش اون بیشتر از تو ازت میترسه
(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمهرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻 روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان. به بیرون خیره خواهم شد:)متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین