2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آدم نرمالم با سحتی هایی که مثل همه اما متفاوت کشیدم  آیا هر آدمی که با مشکلی دست و پنجه نرم ...

کسیکه با طبیعتش مخالفت میکنه عادی نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی بسیار ، به شدت 

موفق باشی عزیزم

اما خب اینم هست که آدما بالاخره مجبور میشن با یکی مزدوج بشن ، خیلی به ندرت پیش میاد کسی تا پیری اصلا ازدواج نکنه 

بعد مجرد موندن هم نیاز به پول و خونه و شغل خوب میخواد 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

در مورد اینده ادم زمانی فکر میکنه که به یه ثبات عقلی و عاطفی رسیده باشه و معوملا زودتر از ۲۵،۲۶ ادما ...

تعریف از خودم نمیگنم اما اطرافیان میگن فلانی خیلی دختر عاقلیه حتی میتونه بهتر از خانواده ش زندگی کنه چون سختی گشیده 

اینو خیلیا بهم میگن 

اخرین بار شوهر عمه مادرم که حکم پدرمو داره و دلسوزانه همیشه باهام حرف میزنه گفت اگه دخترای من همسن تو بودن شوهر نمیدادم چون هیچی حالیشون نبود 

اما تو با خیلیا فرق میکنی چون تجربه داری 

کلی هم نصیحت کرد شوهر کن 😂😂گفتم برو بابا سنم کمه من هنو ب هیچی تو زندگی نرسیدم شوهر کنم ک چی بشه😂

موفق باشی عزیزم اما خب اینم هست که آدما بالاخره مجبور میشن با یکی مزدوج بشن ، خیلی به ندرت پیش میاد ...

از نوع سوالا فکر میکردم روانشناس هستین 

مجرد سن بالا خیلی دیدم تو بازیگرا مهرانه مهین ترابی و فریدون اسرایی و...

بین نزدیک ترین ها هم مدیز مدرسمون وقتی میرفتم که الان ۵۰ سال رو رد کرده 

معلم ورزشمون که خب دیر ازدواج کرد ۴۰ سالگی فک  کنم 

و...

تعریف از خودم نمیگنم اما اطرافیان میگن فلانی خیلی دختر عاقلیه حتی میتونه بهتر از خانواده ش زندگی کنه ...

چی خوندی کارت چیه؟

چی خوندی کارت چیه؟

تو روستام 

بخاطر معلمی پشت کنکور موندم دعوت ب مصاحبه شدم و رد شدم دیگه دارم وارد ۲۲ سال میشم 

امسال دیگه دولتیا رو زدم چیزی هم نخوندم اصلا اگه اوردم که میرم اگه نه استپ میکنم میرم سر یه کاری اما هنوز نمیدونم چی چون به شدت سردرگمم 

ولی خب هدفم مستقل شدن دستم بره تو جیب خودم و خیلی چیزا دیگه بود که خب نرسبدم بهشون تاحلا

از نوع سوالا فکر میکردم روانشناس هستین  مجرد سن بالا خیلی دیدم تو بازیگرا مهرانه مهین ترابی و ...

گفتم میشه ولی خیلی کمه و بستگی به شرایط و زندگی و وضعیت مالی طرف داره دیگه 

بعد با بازیگرا و سلبریتی ها که تو این موردا اصلا مقایسه نکن کلا سبک زندگیشون با آدمای عادی فرق داره خیلیاشونم تو شناسنامه مجرد موندن به معنای واقعی کلمه سینگل نیستن البته من شخص خاصی رو نمیگم کلی میگم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تو روستام  بخاطر معلمی پشت کنکور موندم دعوت ب مصاحبه شدم و رد شدم دیگه دارم وارد ۲۲ سال میشم&n ...

خب تو که اصلا تو اجتماع نبودی چه تجربه ای داری که میگی با تجربم!

فکر خوبیه باید اول مستقل شی بعد به چیزای دیگه فکر کنی

معلمی به چه درد میخوره پولی توش نیست 

بشین قشنگ درس بخون یه رشته ای که کار خوب براش باشه بشین بخون بعدش بری سر کار

خب تو که اصلا تو اجتماع نبودی چه تجربه ای داری که میگی با تجربم! فکر خوبیه باید اول مستقل شی بعد به ...

چه ربطی به اجتماع داره؟

سختی و مشکل زندگی روح آدمو صیقل میده من تمام کمال از زندگیم چیزی برا شما نگفتم که وارد بطن زندگی نشدم

هم اینکه علاقه م بود هم اینکه بقیه رشته ها تضمینی نیست توش

چه ربطی به اجتماع داره؟ سختی و مشکل زندگی روح آدمو صیقل میده من تمام کمال از زندگیم چیزی برا شما نگ ...

همین که میگی چه ربطی داره معلومه کجا وایسادی!