2777
2789
من به عنوان یه مجرد علاوه بر اینکه هر جا میرسم و هرتاپیکی میبینم که از ازرواج بد میگن و درصد متاهلای ...

بله متوجهم، متاسفم عزیزم

آسیب های دوران کودکی و نوجوانی زندگی بزرگسالی رو تحت تاثیر خودش قرار میده، کمک گرفتن از یه روانشناس حاذق میتونه بی نهایت راه گشا باشه . 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من به عنوان یه مجرد علاوه بر اینکه هر جا میرسم و هرتاپیکی میبینم که از ازرواج بد میگن و درصد متاهلای ...

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرض کردم آدم عادی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
میتونم بپرسم چند سالتونه؟

سنی ندارم ۲۱ سالمه 

امامن تصمیم رو گرفتم 

اون چند تا خواستگاری هم ک اومده من اصلا بهشون فکر نمیکنم چه برسه از خانواده بپرسم طرف کیه چیکاره س 

کل فامیل از من مات و مبهوتن که چرا انقد مقاومت دارم

ببخشید کارت اشتباهه

۲۱ سالمه 

امامن تصمیم رو گرفتم 

اون چند تا خواستگاری هم ک اومده من اصلا بهشون فکر نمیکنم چه برسه از خانواده بپرسم طرف کیه چیکاره س 

کل فامیل از من مات و مبهوتن که چرا انقد مقاومت دارم

تو که ۲۰ سالته اصلا نباید به ازدواج فکر کنی چه برسه به اینکه بخوای تصمیمی درموردش بگیری که میخوای ازدواج کنی یا نه

ولی اصولا ادمایی مه تو سن و سال تو‌میگن نمیخوایم ازدواج کنیم از همه بیشتر میخوان ازدواج کنن و زودتر ازدواج میکنن دورو برم‌ یاد دیدم

😂😂اوه مای گاد تالان نمیدونستم یه آدم غیر عادی و خاص هستم

ادمی که اسیب دیده قطعا عادی نیست

کسی که دوست نداره طبق طبیعتش پیش بره آسیب دیده و عادی نیست

هر خاصی هم خاص ه خوب نیست!

سنی ندارم ۲۱ سالمه  امامن تصمیم رو گرفتم  اون چند تا خواستگاری هم ک اومده من اصلا بهشون ...

دوست داری مستقل تنهایی زندگی کنید؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تو که ۲۰ سالته اصلا نباید به ازدواج فکر کنی چه برسه به اینکه بخوای تصمیمی درموردش بگیری که میخوای از ...

طبیعیه هرکس در مورد اینده ش فکر کنه 

منم نظرمو ب طور کلی راجع به ازدواج گفتم 

چون خواستگار داشتم نمیشه ک نظر ندم😐😂

نه بخدا من فرق دارم من کلا فراری ام اصلا فامیل یا آدما میترسن به من بگن شوهر کن چون دعوا میگیرم باهاشون حتی اگه ۱۰ نفر باشن 

واقعا حسی ب ازدواج ندارم ب خاطر دلایلی ک گفتم 

طبیعیه هرکس در مورد اینده ش فکر کنه  منم نظرمو ب طور کلی راجع به ازدواج گفتم  چون خواستگ ...

در مورد اینده ادم زمانی فکر میکنه که به یه ثبات عقلی و عاطفی رسیده باشه و معوملا زودتر از ۲۵،۲۶ ادما نمیتونن برای تمام عمرشون انتخاب کنن!

ادمی که اسیب دیده قطعا عادی نیست کسی که دوست نداره طبق طبیعتش پیش بره آسیب دیده و عادی نیست هر خاص ...

یه آدم نرمالم با سحتی هایی که مثل همه اما متفاوت کشیدم 

آیا هر آدمی که با مشکلی دست و پنجه نرم کرد اسیب دیده س؟

قطعا خیر 

ازدواج بچه دار شدن همه یه انتخابه و انتخاب من اینه ک مجرد باشم