2777
2789

مجردی ته غم انگیزی داره، والدین ( خدایی ناکرده )از دست رفته، خواهر و برادرهای ازدواج کرده، دوستانی که فکر خودشونن و نهایتا خونه سوت و کور... اگر امکانش رو دارین ازدواج کنین‌ . این تازه یه چشمش بود گفتم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردی ته غم انگیزی داره، والدین ( خدایی ناکرده )از دست رفته، خواهر و برادرهای ازدواج کرده، دوستانی ک ...

من به عنوان یه مجرد علاوه بر اینکه هر جا میرسم و هرتاپیکی میبینم که از ازرواج بد میگن و درصد متاهلای ناراضی از راضیا بیشتره باابنکه مجردی خیلی توپ و خفنی هم برام نیست 

اما از ازدواج هم فراری هستم 

اصلا بهش فکر نمیکنم (این شرایط رو در نظر بگیر که من یه مجردی که تو یه خانواده پر تنش پر از دعوا و درگیری بزرگ شده)

قطعا ازدواج ولی هم کفو و فهمیده باشه

من به عنوان یه مجرد علاوه بر اینکه هر جا میرسم و هرتاپیکی میبینم که از ازرواج بد میگن و درصد متاهلای ناراضی از راضیا بیشتره باابنکه مجردی خیلی توپ و خفنی هم برام نیست 

اصلا بهش فکر نمیکنم (این شرایط رو در نظر بگیر که من یه مجردی که تو یه خانواده پر تنش پر از دعوا و درگیری بزرگ شده)

بخاطر همین منم تصمیم رو گرعتم که هیچ وقت شوهر نکنم 

وا یعنی چی؟؟ خب ادم عادی در شرایط عادی ازدواج میکنه ولی نه باهر شرایطی نه با هر کسی

بخاطر همین منم تصمیم رو گرعتم که هیچ وقت شوهر نکنم