2777
2789
عنوان

گودی کمر+قد🔴🔴🔴

1899 بازدید | 23 پست

سلام 

۲۳سالمه ۴۲وزنمه و ۱۵۵قد🙂خیلی از طرف خانواده سرزنش میشم که چرا قدم کوتاهه چرا چیزی نمیخورم که چاق بشم و...

گودی کمر دارم شنیدم میتونه کمک کنه درسته؟برنامه ای میشناسید که هم ورزش اصلاحی گودی کمر داشته باشه هم برنامه غذایی بده؟

کیا مثل منن اما تو ورزش تنبلی میکنن؟اگه مایلید بیاین با هم انجام بدیم هر روز گزارش بدیم به همدیگه اینطوری تنبلیمون نمیاد دیگه یه انگیزه ای هم میشه🥺

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترع منم ۱۵ سالشه ۵۲ کیلوعه قدش ۱۵۷ 

اتفاقا گودی کمر هم داره شدید شنیدم اگه ورزش های اصلاحی انجام بدین رو قد تاثیر داره .اگه خواستید دخترم هست که باهاتون هماهنگ شه

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

منم دارم ان شاالله یه ماه بعد زایمانم میخوام برم باشگاه برای حرکات اصلاحی،میگن ممکنه یه چند سانتی به قد اضافه بشه من قوز هم دارم اگه صاف بشه احتمالا سه چهارسانتی بهم اضافه بشه منم ۱۵۸ هستم الان

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
واقعا باشگاه تاثیر داره ؟ به سنم بستگی داره به نظرم 

سن تو افزایش قد تاثیر داره تو اصلاح خیلی تاثیر نداره ما قرار نیست قدمونو‌ اضافه کنیم قراره قدمون که به خاطر فرم بد بدن کوتاه شده رو صاف و بلند کنیم،بله تاثیر داره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بگو من باید سرزنشتون کنم 

این ژنیه که شمااااا بهم دادیننننننن از همسایه ها که ژن هام رو نگرفتم هر چی هست برا خودتونه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
کاش منم حوصلم بشه برم 

حتما برید تو روحیه و اعتماد به نفستون خیلی تاثیر داره،من به شرط حیات و خواست خدا قطعا میرم بعد زایمان

دخترع منم ۱۵ سالشه ۵۲ کیلوعه قدش ۱۵۷  اتفاقا گودی کمر هم داره شدید شنیدم اگه ورزش های اصلاحی ا ...

اگر دخترتون مایل هست چرا که نه خوشحال میشم

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
منم فکر کنم گودی کمر دارم  ولی نمیخوام روش اصلاحی انجام بدم قدم خوبه راضیم  اگ ورزش واسه ...

عزیزم باید اصلاح کنید قطعا،به مرور و با افزایش سن فشار روی مهره ها و نخاعتون میاره