2777
2789
عنوان

گودی کمر+قد🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 23 پست
خانواده ات چقدر ..... شما بچه همون خانواده و از ژن همون پدر ومادری

گوش نمیدن 

میگن ارثی باشه تو تلاشتو بکن 

من تلاشمو کردم نا امید شدم اما از بس میگن دیگه اعتماد به نفس ندارم میخوام دیگه سفت بچسبم ببینم تا یکسال چی میشه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من باید سرزنشتون کنم  این ژنیه که شمااااا بهم دادیننننننن از همسایه ها که ژن هام رو نگرفتم ...

میگن به تلاش خودت ربط داره🙂

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
گوش نمیدن  میگن ارثی باشه تو تلاشتو بکن  من تلاشمو کردم نا امید شدم اما از بس میگن دیگه ...

به حرفشون اهمیت نده 

حالا مگه قد خودشون چند سانته 

شما اگه دلت میخواد برو نه برای حرف بی منطق اونا

اها مرسی از راهنماییتون🌹

خواهش میکنم عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

اینقدر گفتن که شوهر عمه ام با پر رویی دائم مسخره میکنه و میگه تو کوچولویی و منم حرص میخورم