2777
2789
عنوان

من اشتباه میکنم به نظرتون ؟

155 بازدید | 29 پست

واقعا اوضاع خوب نیست  روابط نامشروع خیلی زیاد شده 

اکثرا دنبال هوس هستن زن و مرد هم نداره خیلی چیزا رو دیدم که میگم خیلی آدما رو .. متاهل مجرد ..

احساسات دیگه در اولویت نیست اگر باشه هم کوتاه مدت هست چیزی که دارم در اطرافم میبینم اینجوری هست 

ازدواج هم میکنن اما دیگه مثل قدیم اونجوری عشق نیست به اون صورت منظورم اینه زندگی تکراری و.. لیلی مجنون هم نیستن مثل قدیم نیست خودم ۲۸ سالمه یه ماه دیگه میرم ۲۹ اما موندم ازدواج کنم یا نه خاستگار هم دارم اما میترسم 

واقعا من اشتباه میکنم یا اینجوری ها هم نیست ؟ 

عزیزم  منم تو موقعیتتم و واقعا به همین دلایل موندم

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه گیر آدم خوب بیفتی خیلی شانسیه ضمن اینکه آدمای خوبم رو ب انقراضن از شما ۳سال بزرگترم و مجرد مون ...

اره عزیزم فقط قیافه و پول نیست که 

باید آدم خوبی باشه وفادار باشه 

اره عزیزم فقط قیافه و پول نیست که  باید آدم خوبی باشه وفادار باشه

من خواستگار خیلی تاپ هم نداشتم معمولی بود آخرین خواستگارم

ولی کلا با چشم تو واقعیت میبینم ک ادما خیلی بد شدن آدم تنها باشه بهتره منکه فک نمیکنم کسی مث خودم رو ک با معیارام بخوره پیدا کنم و خداروشکر میکنم ک مجرد موندم ولی وارد زندگی سمی نشدم 

من خواستگار خیلی تاپ هم نداشتم معمولی بود آخرین خواستگارم ولی کلا با چشم تو واقعیت میبینم ک ادما خی ...

آخه عزیزم الان پسرای سطح بالا هم ازدواج نمیکنن روابط آزاد دارن الآنم ازدواج سفید و.. اومده 

برای منم معمولی هستن متوسط هستن خب همه ی معیار های منو ندارن اونم مادرشون انتخاب میکنن ازدواج سنتی میشه دیگه آخه همیشه دوست داشتم عاشق شم 

منم باور نمی‌کردم در این حد شرایط بد باشه  اما متاسفانه هست و نمیشه انکار کرد

این قدر توی تهران دیدم حال داره بد میشه از این همه فساد

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
آخه عزیزم الان پسرای سطح بالا هم ازدواج نمیکنن روابط آزاد دارن الآنم ازدواج سفید و.. اومده  بر ...

متاسفانه حق با شماس برای همینه ک موندیم خخ چون ن اهل دوستی هستیم ن ب کمتر از معیارامون قانعیم 🤭

این قدر توی تهران دیدم حال داره بد میشه از این همه فساد

منم تهران زندگی میکنم 

وحشتناک هست چند وقت پیش یکی از اشناهامون به خانومش خیانت کرد من این مرد رو جزو پاک ترین ها و با شخصیت ترین ها میدونستم واقعا شوکه شدم خانومش هم خیلی زیبا و با اخلاق بود حالا این یکی از این مواردی هست که دیدم ..هی خواهر .. بخوایم بگیم که تموم نمیشه ..

آخه عزیزم الان پسرای سطح بالا هم ازدواج نمیکنن روابط آزاد دارن الآنم ازدواج سفید و.. اومده  بر ...

منم دوس داشتم ولی عشق وجود نداره مخصوصا تو این دوره ک فقط ب فکر زیر نافشونن ببخشیدا اینو میگم ولی خیلی دوره بدیه با دوره مامان باباهامون فرق داره و مرد زندگی واقعا نادره 

متاسفانه حق با شماس برای همینه ک موندیم خخ چون ن اهل دوستی هستیم ن ب کمتر از معیارامون قانعیم 🤭

موافقم باهات گلم 

خب دوستی هم یه خانومی بود تو سایت تعریف میکرد پنج سال با شوهرش دوست بود تو پنج سال دوستی همسرش براش خرج میکرد لارج بود و با اخلاق اما رفتن زیر سقف کلن اخلاقش برگشت همه چی برعکس شد .. یعنی تو دوستی هم نمیشه شناخت ! 

آدما پیچیده شدن عزیزم