2777
2789
عنوان

اسنپ

273 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من خانوم هستم ،میخاستم توی اسنپ ثبت نام کنم،ولی نمیخام زیاد کار کنم ،مثلا میخام یه مسیری رو ک خودم کار دارم یه مسافر هم بگیرم، 

ب نظرتون اینجوری میشه کار کرد؟

کلا هیچ اطلاعی ندارم میشه راهنماییم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره میشه مشکلی نیست

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

خب ماشینتون نباید مدل بالا باشه.... منظورم باید در حد پراید باشه چون اگه مدل بالا باشه قطعات مصرفیش گرونه شما به جای سود ضرر میکنی

ماشینت باید گاز سوز باشه وگرنه با بنزینی بازم ضرره

خب ماشینتون نباید مدل بالا باشه.... منظورم باید در حد پراید باشه چون اگه مدل بالا باشه قطعات مصرفیش ...

ماشینم بنزینه،مدلش ولی پایینه 

یعنی با بنزین اصن نمیصرفه؟

شنیدم پاداش ورود ب اسنپ هم ۲ میلیونه،درسته؟

این نمیدونم من چون شوهرم همینجوری رفته 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

شوهر شما ماشینش بنزین‌ها یا گازسوزه؟

بنزین عزیزم

ماشینم بنزینه،مدلش ولی پایینه  یعنی با بنزین اصن نمیصرفه؟

کلا از بی کار بودن خیییلی بهتره

حرف مردمه که میگن کار با ماشین اولش خوبه و بعدش اصطلاک و خرجای مصرفیش نمیصرفه

ولی شما برو تو کار موفق میشی

2790
2778
2791
2779
2792